Στον «πάγο» μπαίνει ο Μποτρίνι! Αυτό το πρόγραμμα θα τον αντικαταστήσει…

Mια άνω τελεία βάζει ο Εκτορας Μποτρίνι στην εκπομπή του στον ALPHA. Το τελευταίο επεισόδιο του “Εφιάλτη στην κουζίνα” για τον α’ του κύκλο του θα μεταδοθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η συνεργασία του γνωστού και βραβευμένου σεφ με το κανάλι δεν σταματά εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, τα επεισόδια που είχαν προγραμματιστεί από τον σταθμό προβλήθηκαν όλα. Μάλιστα, η Διοίκηση έχει εγκρίνει και νέο κύκλο ωστόσο σε αυτή τη φάση λόγω lockdown κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί καθώς ως γνωστόν τα εστιατόρια ανά την ελληνική επικράτεια είναι κλειστά. Αν και αρχικά η κυβέρνηση έχει πει για τρεις εβδομάδες, ακόμα δεν ξέρει κανείς στην πραγματικότητα για πόσο καιρό θα μείνει κλειστή η εστίαση. Και πέρα από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, το μέτρο αυτό δημιουργεί πολλά θέματα και στην εκπομπή του ALPΗΑ καθώς με κλειστά εστιατόρια ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” δεν μπορεί να γυρίσει νέα επεισόδια και να δώσει χείρα βοηθείας στους εστιάτορες που το επιθυμούν. Ετσι, προς το παρών ο Έκτορας Μποτρίνι μπαίνει στον πάγο… Το για πόσο, όμως, κανείς δεν το ξέρει ή μπορεί να το προβλέψει.

Οσο για το τι θα δούμε στον αέρα του ALPHA από τις 26 Νοεμβρίου και μετά, θα προστεθεί ακόμα μια μέρα στην αγαπημένη σειρά του καναλιού “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστορίες των τεσσάρων αγαπημένων ζευγαριών θα μας απασχολούν για τρεις φορές την εβδομάδα με τη σειρά να προβάλλεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00, όπως άλλωστε συνέβη και πέρσι προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Πηγή:tvnea.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours