Πρεμιέρα για τη «Δυναστεία» στο OPEN

H μυθική σειρά των ’80s αναβιώνει στην πιο συναρπαστική της εκδοχή, από τις 26 Αυγούστου στο OPEN.

Mε ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως η ElizabethGillies, η NicolletteSheridan και ο GrantShow, και τους χαρισματικούς σεναριογράφους-παραγωγούς Stephanie Savage και JoshSchwartz που έχουν υπογράψει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι σειρές GossipGirl και 90210, η επιστροφή της θρυλικής Δυναστείας έρχεται για να κάνει αίσθηση, έχοντας ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο της νέας «Δυναστείας» βρίσκονται και πάλι οι δύο ισχυρές οικογένειες των Carrington και των Colby, ορκισμένοι ανταγωνιστές που μάχονται για την οικονομική και κοινωνική υπεροχή.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Fallon Carrington, χαρισματική και φιλόδοξη, είναι αποφασισμένη να γίνει η νέα COO στην πολυεθνική εταιρεία ενέργειας του πατέρα της, Blake.

Πρεμιέρα για τη «Δυναστεία» στο OPEN

Τα σχέδιά της ανατρέπονται αναπάντεχα, όταν μαζί με τον αδελφό της, Steven, καλούνται να συναντήσουν τον πατέρα τους. Σε αυτή τη συνάντηση εκείνος δεν θα τους ανακοινώσει κάποια επαγγελματική απόφαση, αλλά θα συστήσει στα παιδιά του την νέα γυναίκα στη ζωή του, την Cristal.

Η αρνητική αντίδραση της Fallon απέναντι στην επιλογή του πατέρα της δεν δείχνει να τον επηρεάζει και τελικά λειτουργεί εναντίον της. Όταν ο BlakeCarrington αποφασίζει να ευνοήσει τη νέα του σύντροφο αντί την ίδια του την κόρη, δίνοντάς της μια θέση-κλειδί στην εταιρεία, η Fallon για να τον εκδικηθεί αναζητά υποστήριξη από τον JeffColby, το μεγαλύτερο ανταγωνιστή του.

Εν τω μεταξύ, η ανιψιά της Cristal, SammyJo, φτάνει στην πόλη και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Cristal από το ομιχλώδες παρελθόν της κινδυνεύουν ξαφνικά να αποκαλυφθούν…

Πρεμιέρα για τη «Δυναστεία» στο OPEN

Πρωταγωνιστούν: Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay,
Robert Christopher Riley, Sam Adegoke, Rafael de la Fuente, Alan Dale, Grant Show, Nicollette Sheridan, Ana Brenda Contreras

Δημιουργοί: Sallie Patrick, Josh Schwartz, Stephanie Savage

Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή στις 20.00 στο OPEN.

Πηγή:dailymedia.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours