Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός με το Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά – Το καυστικό σχόλιο

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι είναι εκνευρισμένη, στέλνοντας το δικό της μήνυμα μέσα από το Twitter.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, εκνευρισμένη με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι», κατηγόρησε την ομάδα της εκπομπής για κακία, τοξικότητα και κακό μοντάζ.

«Τρομερή κακία και τοξικότητα από το #kalomesimeraki , κακό μοντάζ αυτών που είπα …και λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια. Ποτέ δεν είπα εγώ πως θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του, ούτε το έκανα προσωπικό …σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα! Θα σεβαστώ τον πόνο όσων πραγματικά υποφέρουν και θα το σταματήσω εδώ! Όταν υπάρχει τέτοιος πόνος δεν υπάρχει χώρος για ειρωνείες…θλίβομαι και σιωπώ!!!», έγραψε.

«Όλοι οι παρουσιαστές αμείβονται καλύτερα από τους ρεπόρτερ. Το θέμα είναι να μην τσουβαλιάζονται όλοι ούτε να στοχοποιούνται συγκεκριμένοι άνθρωποι… αυτός μπορεί να το χειριστεί, αυτός δεν μπορεί, αυτός έχει χιούμορ, αυτός είναι έξυπνος, ο άλλος δεν είναι», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ούτε αυτή είναι ξανθιά, έχει τρέσες, τα κάνει όλα εγωκεντρικά, είναι ηλίθια, είναι σε άλλο κανάλι, δεν την πειράζουμε, δεν είναι στον ΣΚΑΪ και τα λοιπά. Στην παρούσα φάση οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν ποιος παρουσιάζει μία εκπομπή με τον τρόπο που μπορεί, πάνω απ’ όλα με ενσυνείδηση για αυτά που συμβαίνουν και πάνω απ΄ όλα με σεβασμό σε όλο αυτό που έχει γίνει», τόνισε.

«Σε μία τέτοια τραγωδία ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος πονάει περισσότερο, ποιος λιγότερο, ποιος το «παίζει», ποιος γνωρίζει τι έχει συμβεί, ποιος έχει διαβάσει. Το βλέπετε στα μάτια μας, το καταλαβαίνετε. Εγώ διαφωνώ με το τσουβάλιασμα, με την τοξικότητα και με τη σάτιρα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα», σημειώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ακόμη κι αν θες να κάνεις πολιτική σάτιρα, μην στοχοποιείς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που θέλεις να περάσεις. Εγώ αυτό θέλω να πω, γιατί στεναχωρήθηκα με κάποια σχόλια χθες και με ένα κακό μοντάζ αυτών που ειπώθηκαν, ότι τα πάμε όλα εγωκεντρικά. Με συγχωρείτε. Εγώ απλώς παρουσιάζω μία εκπομπή, είναι πολύ δύσκολο ανθρώπινα αυτό το θέμα για μένα και για όλους εδώ, και προσπαθώ να το κάνω με σεβασμό, γι’ αυτό και το βλέμμα μου καθημερινά είναι χαμηλά», επισημαίνει στη συνέχεια.

«Σεβασμός και σιωπή στον πόνο τον ανθρώπων. Δεν είναι η στιγμή για κακίες και τοξικότητες», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου – Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Νωρίτερα ο Νίκος Μουτσινάς είπε μετά την προβολή βίντεο με την Κατερίνα Καινούργιου: «Παιδιά δεν κατάλαβα τι έγινε… Γιατί πάλι προσωπικό το έκανε η Κατερίνα! Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. Εγώ αν με ρωτάς, δε το καταλαβαίνω. Αν λες ότι έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο… Αυτό που είπα είναι ότι περίμενα μια ανακοίνωση από το ΣΕΗ, δε γνωρίζω τις διαδικασίες του γιατί δεν είμαι και γραμμένος, δε το είπα για να γίνει και κάτι. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο».