Γιάννης Μπέζος: “Με σοκάρουν οι πολύ ακραίες συμπεριφορές”

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του Alpha και για ακόμα μια φορά είπε τις αλήθειες του.

Ο Γιάννης Μπέζος στην αρχή της κουβέντας απαντώντας στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού υποστήριξε πως το θέατρο διαφέρει από την τηλεόραση. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι κάτι ξεχωριστό το ένα από το άλλο καθώς έχουν άλλες αποστολές και άλλες προϋποθέσεις.

“ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΕΓΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ”

Ο Γιάννης Μπέζος χαρακτηρίζεται από την ευθύτητα και την αμεσότητά του. Λέει πάντα όσα νιώθει χωρίς να σκέφτεσαι βάζοντας φίλτρο και χωρίς να ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Ο ίδιος ισχυρίστηκε: “Με ενδιαφέρει πάντα να λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να φοβάμαι για αυτό. Πάντα έλεγα τη γνώμη μου από μικρό παιδί. Το εκτιμούν όλοι αυτό. Ακόμα κι αυτοί που ενοχλούνται πολλές φορές”.

Ανοίγοντας το κεφάλαιο των καταγγελιών στο θέατρο ο Γιάννης Μπέζος τόνισε: “Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου. Από τότε που βγήκα εγώ αυτά θυμάμαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι εύκολα. Ο χώρος ο δικός μας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και θα επιμείνω πάλι στα παραδείγματα ότι θα πρέπει, εφόσον είναι έτσι, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια διαφορετική ματιά να κρατάμε λίγο ψηλά. Με εκπλήσσουν πολλές φορές και με σοκάρουν αν θέλετε, συμπεριφορές που είναι πολύ ακραίες, οι οποίες τώρα κρίνονται κοινωνικά, νομικά, δικαστικά. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου αυτά τα θέματα ,αλλά είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς στα τέλη της δεκαετίας του 70. Πάντα υπήρχαν πολύ έντονα και αυτό που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η συμπεριφορά”.

Πηγή:yupiii.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours