Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr, στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να εορτάσουν τα 30 χρόνια που ο σταθμός τους είναι στον αέρα βγάζοντας καινούργιο κύκλο της… εμβληματικής σειράς!

Η ιστορία των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά θα επικεντρώνεται πλέον στα παιδιά που έχουν μεγαλώσει και μέσα από αυτά θα παρακολουθήσουμε ό,τι έχει συμβεί στη ζωή των γνωστών και αποδεδειγμένα αγαπημένων ηρώων αλλά και τι… εκπλήξεις και ανατροπές πρόκειται να συμβούν.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στους τρεις προηγούμενους κύκλους έχουν δεχτεί με χαρά να συμμετέχουν στα καινούργια επεισόδια.

Ωστόσο ενώ πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το «πρωταγωνιστικό δίδυμο» εντούτοις η εταιρεία παραγωγής μαζί με τους δημιουργούς αναζητούν έναν άνδρα, ερμηνευτικής ηλικίας 25 – 35, jeune premier με δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας και ιδανικά, μακριά μαλλιά και μία γυναίκα, enjeunie ερμηνευτικής ηλικίας 25 – 28.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό, με πρόσφατες φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας, μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο e-mail kafeharas4@gmail.com και να είναι διαθέσιμοι για ραντεβού στις 10 και 11 Ιουνίου.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι δημιουργοί της πετυχημένης σειράς Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν ήδη παραδώσει τα 8 από τα 24 επεισόδια του καινούργιου κύκλου και στον ΑΝΤ1 είναι σίγουροι ότι το «Καφέ της Χαράς» θα δώσει πολλή χαρά στους τηλεθεατές…!

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours