Το 65% των ανδρών θα σε χώριζε γι’ αυτόν τον λόγο: Έχεις κι εσύ τη γυναικεία συνήθεια που εξαγριώνει τους άνδρες;

Έρευνα μας καλεί να τη σταματήσουμε αμέσως!

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Λέγεται πως ο ανδρικός εγκέφαλος είναι μακράν πιο απλοποιημένος από τον αντίστοιχο γυναικείο. Οι άνδρες συνήθως έλκονται με τα μάτια, έτσι λένε οι κοινωνιολόγοι και όσοι τελοσπάντων μελετούν τις διαφοροποιήσεις των φύλων.

Η αλήθεια είναι πως κινούμαστε σε δύσκολα μονοπάτια, αφού αυτή η κουβέντα δεν τελειώνει ποτέ.

Εδώ δεν θα εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους τα θηλυκά και τα αρσενικά λειτουργούν διαφορετικά στις καταστάσεις, μιας και δεν είναι η αρμοδιότητά μας. Θα αναφέρουμε, ωστόσο, ένα γυναικείο χαρακτηριστικό, το οποίο μπορεί να εξοργίσει ως και το 90% του ανδρικού πληθυσμού.

Μπορείς να μαντέψεις σε ποια λειτουργία αναφερόμαστε;

grayscale photography of woman's face

Δεν είναι η γκρίνια για την οποία κατηγορούμαστε σαν γένος κατά κόρον, ούτε η ελαφριά τάση για κουτσομπολιό. Εξάλλου, όλοι ξέρουμε πως εμείς έχουμε το όνομα, όμως άλλοι έχουν τη χάρη. Αναφερόμαστε στην αθυροστομία, η οποία μπορεί να κάνει τον άνδρα έξαλλο, ακόμα και αν εκείνος ασκεί το… χόμπι πολύ περισσότερο.

Οι άνδρες στις μέρες μας, αρνούνται να παραδεχτούν πως τους ενοχλεί η εν λόγω συνήθεια, όμως τα στατιστικά είναι συντριπτικά.

Περίπου το 88% των ανδρών δήλωσε πως θα ένιωθε άσχημα αν η κοπέλα του έβριζε μπροστά σε κόσμο, ενώ το 65% κρίνει το συγκεκριμένο ελάττωμα ακόμα και ως αιτία χωρισμού.

Παραδόξως, τα αρσενικά της έρευνας δεν κατάφεραν να εκφράσουν μια συγκεκριμένη θεωρία για το τι τους ενοχλεί ουσιαστικά, ωστόσο όπως φάνηκε, το «άσχημο λεξιλόγιο» κλέβει κάτι από την θηλυκότητα των συντρόφων τους.

Ένα είναι το ηθικό δίδαγμα λοιπόν: Αν συνηθίσεις να ξεσπάς τα νεύρα σου βρίζοντας -κάτι που οι ψυχολόγοι επαινούν μιας και κάθε βρισιά μας πάει ένα βήμα μακριά από την κατάθλιψη- πρέπει να ψάξεις σύντροφο στο υπόλοιπο 12% του ανδρικού πληθυσμού.

Χαλάλι!

Πηγή:belikeyou.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours