Ζώδια Σήμερα 26/04: Αλλαγή δεδομένων φέρνει αναπροσαρμογή σχεδίων

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ο Ήλιος συναντά σήμερα τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας αλλαγές, ανατροπές και απρόοπτα περιστατικά που θα μας αναγκάσουν να προβούμε σε διάφορες μετατροπές, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές σχεδίων. Κύριο ζητούμενο είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να σπάσουμε τη ρουτίνα, να απελευθερωθούμε από ό,τι μας περιορίζει, να κόψουμε κάθε εξάρτηση και κακή συνήθεια, να ρισκάρουμε και να αλλάξουμε πορεία, νοοτροπία και αντιλήψεις.

Παράλληλα, έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω που δίνει ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και η υπεραισιοδοξία, αλλά και επιπολαιότητα κι ανωριμότητα, με κίνδυνο να πούμε ή κάνουμε πράγματα που ξεφεύγουν από το μέτρο, να δώσουμε ή να πάρουμε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να γίνουν ή να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε αλλαγές και τομές που θα βάλουν τη ζωή σας σε διαφορετική κατεύθυνση. Εκπλήξτε, αιφνιδιάστε και πάρτε τα ρίσκα σας.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να βιώσετε το «σοκ και δέος» αλλά να ξέρετε ότι ό,τι αρνείστε να κάνετε, για να μη χαλάσετε τις σχέσεις ή τις ισορροπίες θα σας έρθει από την άλλη πλευρά και θα βγείτε χαμένοι.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα. Να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και το διαφορετικό.

ΚριοίΖυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, είστε μέσα στην καλή χαρά και όλα τα βλέπετε εύκολα και ωραία, ωστόσο, κρατήστε μια πισινή και μην καβαλάτε το καλάμι. Πολλά μπορεί να σας τάξουν, να σας γεμίσουν τα μυαλά και μετά να σας «αδειάσουν» με την ίδια ευκολία!

Πηγή:astrology.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours