Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας και θέλετε να του προσφέρετε μια υπέροχη γιορτή; Θέλετε να χαρείτε την γέννηση του παιδιού σας, αυτό το μοναδικό γεγονός που σας γέμισε χαρά και νόημα στη ζωή σας;

Η Παιδική Σκηνή των ΔΡώΜΕΝΑ με την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας και εμψυχώτριας παιδαγωγικής θεάτρου Στέφης Θεοδότου, η οποία μας έχει δείξει με την συγγραφική και σκηνοθετική της δουλειά πως γνωρίζει καλά πώς να ξεσηκώνει τα παιδιά μέσα από  μια διαδραστική παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι, έρχεται να μας φέρει μια νέα πρόταση για το πάρτυ του παιδιού σας!

Παιδική Μουσικοθεατρική Παράσταση είτε στο Θέατρο είτε στον χώρο των ΔΡώΜΕΝΑ!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χώρους αλλά και σε είδη δράσης.

  • Θεατρική Παράσταση “Η καρέκλα που φανταζόταν”
  • Θεατρική Παράσταση “Οι Μαγικές Μάσκες”
  • Θεατρικό Παιδαγωγικό Παιχνίδι έμπνευσης και φαντασίας
  • Στην Θεατρική Παράσταση μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν την θεατρική δράση αλλά οι μικρότεροι θεατές συμμετέχουν και στην ίδια την δράση και πολλές φορές και στην έκβαση του έργου!
    Η τούρτα ανεβαίνει πάνω στην σκηνή και ο εορτάζων/ουσα σβήνει τα κεράκια μαζί με τους ηθοποιούς. Εμπειρία για το παιδί ανεπανάληπτη!
  • Στο Θεατρικό Παιχνίδι, ο/η εορτάζων/ουσα αποφασίζει το θέμα από παραμύθι ή κόμικς ή έργο ή ό,τι άλλο επιθυμεί, ώστε βάσει αυτού γίνεται η διοργάνωση του πάρτυ. Το θέμα ζωντανεύει μέσα από παιδαγωγικά παιχνίδια, όπου τα παιδιά από τα ερεθίσματα που τους δίνονται στο τέλος φτιάχνουν το δικό τους έργο, το οποίο οι γονείς παρακολουθούν και θαυμάζουν την δημιουργικότητά τους. 

ΠΟΥ: Στο Θέατρο της Ημέρας, Γεννηματά 20, Πανόρμου ή στον Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ, Μαρίνου Αντύπα 82, Ηράκλειο Αττικής ή στα ΔΡώΜΕΝΑ, Ιθώμης 3, Χαλάνδρι.

Για πληροφορίες ή για να κλείσετε το δικό σας πάρτυ καλέστε την κα Αθηνά Μηλιαρά στο 694.1407.372 και μια μοναδική πρόταση θα σας περιμένει. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και όλα μας τα προγράμματα θα σας παροτρύναμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας dromena.edu.gr ή και την ομάδα μας στο facebook «ΔΡΩγιαΜΕΝΑ Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης».

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα της κ. Στέφης Θεοδότου 

Η Στέφη Θεοδότου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός και μετά από διετή εργασία στον τομέα της, επιμορφώθηκε στο ΑΚΜΑ με εκπαιδευτικά σεμινάρια της Συστημικής Ψυχοθεραπευτικής Προσέγγισης. Φοίτησε επί τέσσερα χρόνια στο Θέατρο Ημέρας δίπλα στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Λάκη Κουρετζή και απέκτησε πτυχίο Εμψυχωτή Θεατρικού Παιχνιδιού. Παρακολούθησε πλείστα σεμινάρια Υποκριτικής, Σκηνοθεσίας και Σωματικού Θεάτρου και συμμετείχε σε συνέδρια ως εισηγήτρια. 

Φοίτησε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Πράξη 7 και απέκτησε πτυχίο ηθοποιού. Για περισσότερο από μία δεκαετία συντονίζει και διευθύνει το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡώΜΕΝΑ» με Θεατρικές Ομάδες Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων, Διαδραστικές Θεατρικές Παραστάσεις και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Θεατρικού Παιχνιδιού. Συνεργάζεται με πολλά Ιδιωτικά Πρότυπα Εκπαιδευτήρια και Κολλέγια, Σχολεία, Δήμους, καθώς και με άλλους φορείς. 

Συγγράφει θεατρικά κείμενα και σκηνοθετεί παραστάσεις που ανεβαίνουν κάθε χρόνο από τις ομάδες τις οποίες εμψυχώνει αλλά και σε συνεργασία με επαγγελματικούς θιάσους. Έχει διδάξει σε διάφορα ΙΕΚ Θεατρικό Παιχνίδι, ενώ από τον Απρίλιο του 2016, διδάσκει στα Θεατρικά Εργαστήρια Ενηλίκων του Δήμου Χαλανδρίου. 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours