Το νέο σημείο G της γυναίκας σύμφωνα με την επιστήμη

Όλα παίζονται στο σύμπλεγμα CUV: Κλειτορίδα (clitoris), ουρήθρα (urethra) και πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου (anterior vaginal wall).

Δύο είναι τα ερωτήματα που ταλανίζουν χρόνια ολόκληρα θεωρητικούς και πρακτικούς του σεξ:

Πρώτον, Πόσο συχνά σκέφτονται οι άντρες το σεξ; Η λύση του μυστηρίου εδώ

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα

Δεύτερον, Πού ακριβώς βρίσκεται το γυναικείο σημείο G;

Η τελευταία απάντηση που έδωσαν Ιταλοί σεξολόγοι στο δεύτερο αιώνιο ζήτημα είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό έχει ακουστεί επί του θέματος. Μην το ψάχνετε πίσω απ’ τ’ αυτιά, δεξιά από τα οπίσθια ή απέναντι από τους γλουτούς της. Το αίνιγμα μόλις λύθηκε: Το «κουμπί» της γυναίκας βρίσκεται στο πιο προφανές μέρος: Ανάμεσα στα πόδια της.

Ο γυναικείος οργασμός είναι ισχυρότερος μετά από σεξ με γυναίκα, λέει η επιστήμη

Ο Emmanuele A. Jannini, ευυπόληπτος προφέσορας Σεξολογίας και Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης και η ομάδα του ήταν από εκείνους που εξαρχής αντιμετώπιζαν με σκεπτικισμό τη θεωρία ότι το σημείο G είναι ένα μέρος κρυμμένο κάπου μέσα στο γυναικείο σώμα. Μετά από ατέλειωτες ώρες ενασχόλησης με τη γυναικεία ανατομία υπό τη χρήση υπέρηχων και άλλων προηγμένων τεχνικών απεικόνισης, οι Ιταλοί αυτοεπιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με την μελέτη τους, το να αναζητάς ένα μικρό, θαυματουργό και ευερέθιστο «σημαδάκι» δεν είναι ο δρόμος που θα σε φέρει στο να της προσφέρεις τους πιο δυνατούς οργασμούς που μπορεί να βιώσει. Η προσέγγιση είναι κάπως πιο πολύπλοκη, αλλά μακράν λιγότερο μυστηριώδης απ’ όσο νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Οι στάσεις που θα ενεργοποιήσουν το σημείο G της

​Εν ολίγοις, όλα παίζονται στο σύμπλεγμα CUV. Ποιο είναι αυτό; Κλειτορίδα (clitoris), ουρήθρα (urethra) και πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου (anterior vaginal wall). Η δέουσα διέγερση αυτού του τρίπτυχου είναι κατά τον δόκτωρα Jannini, αυτό που όλοι ψάχνουν, πιθανότατα σε λάθος μέρος. Κατάλαβες; Τόσο καιρό ήταν μπροστά στα μάτια σου κι εσύ έψαχνες αλλού.

Πηγή:Askmen.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours