Μαρία Τζομπανάκη: Η αληθινή βεντέτα στη ζωή της, ο δεύτερος γάμος, ο γιος της και ο Σασμός [vid]

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha Σασμός, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha και ξάφνιασε τους πάντες με την αποκάλυψή της. Η ηθοποιός είπε πως και στη δική της οικογένεια υπήρχε μια βεντέτα που σταμάτησε η γιαγιά της, ενώ ακόμη μια τη σταμάτησε η ίδια το 1989 για χάρη του γιου της.

«Στην ιστορία της οικογένειας υπάρχει μία βεντέτα που σταμάτησε η γιαγιά μου και το 1989 σταμάτησα κι εγώ μία στην αναπνοή του να αρχίσει», εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη και περιέγραψε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν σάζεις μια βεντέτα που μπορεί να σε αφορά και προσωπικά, δηλαδή να έχει να κάνει με το αίμα και της δικής σου οικογένειας, κοστίζει πάρα πολύ. Αλλά είχα γίνει ήδη μητέρα και σκεφτόμουν το παιδί μου που ήταν αγόρι και που θα μπορούσε να εμπλακεί στο μέλλον σε τέτοιες ιστορίες, αθώος γαρ. Είχα κάνει κάτι το οποίο ευόδωσε και δόξα τω Θεώ σταμάτησαν όλα εκεί».

«Με αναστατώνουν αυτά που λέω τώρα», παραδέχτηκε η Μαρία Τζομπανάκη.

https://youtu.be/y9dUMuES2tY

About Post Author

+ There are no comments

Add yours