Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά που μπορείς να δεις σε έναν άνθρωπο είναι το χαμόγελό του. Πόσο μάλλον στον άνθρωπο που αγαπάς, στο σύντροφό σου, στον άντρα σου. Όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις κρύβουν ορισμένα μυστικά που τις κάνουν να διατηρούνται αναλλοίωτες και ευτυχισμένες.

Το Missbloom είναι εδώ για να σου εκμυστηρευτεί τα 5 βήματα ή ακόμα καλύτερα, τις 5 συμβουλές για να έχεις και εσύ μια ευτυχισμένη μακροχρόνια σχέση.

#1. Δώσε χρόνο και μην βιάζεσαι

Είσαι τόσο ενθουσιασμένη και ερωτευμένη που θέλεις να ζήσεις τα πάντα μαζί του και δεν δίνεις βάση στο τώρα. Είναι πολύ όμορφο να ονειρεύεσαι μια οικογένεια μαζί με το σύντροφό σου, να παντρευτείτε, να μείνετε μαζί, όμως απόλαυσε το τώρα και όσα ζείτε καθημερινά, τώρα που τα πράγματα ακόμα είναι ξέγνοιαστα και αρκετά απλά.

#2. Πες όχι όταν το νιώθεις

Υπάρχουν φορές που θέλεις να περάσετε χρόνο μόνοι σας, χωρίς κάποιο φίλο ή παρέα. Μάθε να το εκφράζεις χωρίς να φοβάσαι την αντίδρασή του. Που ξέρεις, μπορεί και εκείνος να το έχει εξίσου ανάγκη.

#3. Πέρνα λίγο χρόνο μόνη σου

Βγες για καφέ με τις φίλες σου, πήγαινε στο κομμωτήριο, περιποιήσου τον εαυτό σου, πήγαινε στο γυμναστήριο.

#4. Μίλα για τις ανάγκες σου

Από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις η σχέση σου να παραμείνει αναλλοίωτη. Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις ανά πάσα ώρα και στιγμή να ξέρει πως νιώθεις ή τι χρειάζεσαι. Μπορεί να σε ξέρει υπερβολικά καλά, όμως δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου. Εξήγησε του αυτά που θες και δώσε του το περιθώριο να κάνει και εκείνος το ίδιο.

#5. Μην ξεχνάς την οικογένειά σου

Μην ξεχνάς όλα όσα σου αρέσει να κάνεις ακόμα και μόνη σου. Στις αρχές μιας σχέσης είναι λογικό να μπαίνουν όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα, όμως, καλό θα ήταν να μην ξεχνάς τους φίλους και την οικογένειά σου. Ο καθένας παίζει το ρόλο του στη ζωή σου.

Πηγή:missbloom.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours