Χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έχουν πάρει ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου

Οι πρόσφατες χωριστές διακοπές του ζευγαριού -η Μαρία πήγε στο Κουφονήσι και σε ένα spiritual rehab στην Κέρκυρα ενώ ο Γιάννης πέρασε 9 ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, ώστε να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής- «πυροδότησαν» τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού.

mariaks

Ασφαλείς πληροφορίες του OKmag.gr επιβεβαιώνουν τον χωρισμό, χωρίς ωστόσο τίποτα να αλλάζει στην καθημερινότητά τους. Προτεραιότητά τους είναι η αρμονική σύνδεση της οικογένειάς τους, και κυρίως η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη (στα μέσα Αυγούστου, μάλιστα, οι τρεις τους θα πάνε στην Κρήτη για διακοπές). Ο ίδιος κύκλος ανθρώπων των δύο ηθοποιών ισχυρίζονται πως ο χωρισμός δεν οφείλεται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου.

korinthiou aivazis

Τι συνέβη;

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο (και οι δύο είχαν προσκαλεστεί για να παραδώσουν βραβεία σε νικητές των Men of the year), και σχεδόν αμέσως, στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος. 

ffamili

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, γεννήθηκε η κόρη τους, και λίγο πριν να γίνει 2 χρόνων η Ισμήνη, τον Σεπτέμβριο του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

About Post Author

You May Also Like

More From Author