Φιλανθρωπικό γεύμα του Lifeline Hellas με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη» – Συγκίνησε η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Για 8η χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ πριγκίπισσας Αικατερίνης στον φανταστικό χώρο του Moorings. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των νοσοκομείων παίδων της Αθήνας.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 8η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Moorings. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των νοσοκομείων παίδων της Αθήνας.

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Νάσια Παπαμανώλη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Επίσης, καλωσόρισε και σύστησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, τους: Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Δρ. Ιωάννη Πατινιώτη, Γιάννη Σαχίνη, Ήβη Αζαρία, Αλεξία Σαβράμη, Μιχάλη Δαλακούρα, Aurette Arkas, Δανάη Ασκητή, Μαρίλλη Διαμάντη Συλλάνταβου, Εριέττα Βορδώνη, Έρση Τσακίρογλου, Ιωάννα Δράγνη, Βάλια Σπυριδάκου, Απόστολο Τρίκαρδο και ευχαρίστησε τους προκατόχους της, τους Επίτιμους Πρόεδρους, Γιάννη Τρίκαρδο και Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα που ήταν παρόντες.
Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς εξήρε την αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline, την AS Marine της Αλεξίας Μάντζαρη, την Οικογένεια Τσάνη, τον Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα και τους χορηγούς της εκδήλωσης τις εταιρείες: K22 Global Traders – Κοττεάκος, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Motoroil, και Safra Bank.
H Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Πρόεδρο Νάσια Παπαμανώλη απένειμε το τιμητικό βραβείο του σωματείου στην Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και στην Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.
Τα βραβεία του Lifeline Hellas έχει φιλοτεχνήσει η διεθνώς διακεκριμένη εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος – Διευθύντρια Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου συνεπήρε το κοινό με την απαγγελία ποιημάτων της Κικής Δημουλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών. Η βιολίστρια Leida εντυπωσίασε με τις μελωδίες της και ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης αφιέρωσε τα τραγούδια του στην Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το φιλανθρωπικό της έργο.
Επίσης, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.  Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες  Native Laboratoire – Paris και Nutri Valley.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του και Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο Γιάννης Σαχίνης, η Ήβη Αζαρία, η Εριέττα Βορδώνη, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Έρση Τσακίρογλου, η Δανάη Ασκητή, η Ιωάννα Δράγνη και η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα.


Ανάμεσα στους εξέχοντες παρευρισκόμενους ήταν η Α.Μ. Βασίλισσα Άννα Μαρία, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης με την σύζυγο του Λουκία, η βουλευτής Ζωή Ράπτη, η σύζυγος του πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, η κυρία Χαλά Ερτζιγές, η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ευγενία Μανωλίδου, η σύζυγος του Υφυπουργού Αθλητισμού Θεοδώρα Βρούτση, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ελένη Βάρσου, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Σοφία Εφραίμογλου με την κόρη της Βασιλική, η CEO της Astir Palace Βουλιαγμένης Πέννυ Ζαγλαρίδου,  η Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη, η Ελένη Διδασκάλου, Δρ. Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου, η κα Νούλη Μανώλη, ο Μάνος και η Δρ. Έλενα Βελάνη, η Ελευθερία Γεωργάκαινα, η Μαρία Χαραλαμποπούλου,  η Άννα Μαρία Κουντούρη, η Δρ. Άρτεμις Τσίτσικα, η Χρυσάνθη Λαιμού, η Λίτσα Λάβδα, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και η σύζυγος του Δρ. Μαριλένα Βλάχου Κωνσταντινίδη, η Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου, η Νανά Αγιοπετρίτου, η Βούλα Σαραντάρη, η Μελίνα Βιγγοπούλου, ο Ανδρέας Πάτσης και η Βασιλική Παπαλουκά, ο Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας, η Κατερίνα Λάσπα, η Αλίς Δικαίου ο Γιώργος Παπαβασιλείου, η Αθηνά Κωνσταντέλλου, ο Γιώργος Ντάβλας με την Αγγελική Καραμηνά Μιχαλολιάκου, την Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, την Αικατερίνη Καραμηνά και την Ειρήνη Καλλιγερου, ο Γιάννης Καζανίδης, η Έλενα  Fornaro, ο Απόστολος Τρίκαρδος, η Αμαλία Χανδρινού και η Μαρία Χαραλαμπίδη, ο Άνθιμος Θωμόπουλος, η Φωτεινή Ανδρουλάκη, η Τζίνα Θανοπούλου Παπακωνσταντίνου, η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, η Αγγελική Κουτούλια, η Αγγελική Γαρμπή, η Κατερίνα Βρούτση, η Στέλλα Φιλίππου, η Μαργαρίτα Σφέτσα, η Άννη Ποταμιάνου, η Ιωάννα Τζερμιά, η Δήμητρα Τουρνά, η Ζανίνα Κορκίδη, η Φιλιώ Brown και πολλοί άλλοι.
Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine LTD., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας
Χορηγοί Εκδήλωσης: Moorings, K22 Global Traders, Motoroil, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Native Laboratoire Paris, Margariti Dental Clinic, Αγγελική Αγγελίδη, ΑιΩ Μαλαγουζιά, Sociel, Evritos, Davlas & Partners, Artemide, JGK & Associates.

Χορηγός Αερομεταφορών: Aegean Airlines

Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264
 Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης JGK&associates.

Γιάννης Τρίκαρδος Βούλα Σαραντάρη Ευγενία Μανωλίδου Νίκος Παπαθανάσης

LIFE

Ντέιβιντ Άντριους Νάσια Παπαμανώλη Φώφη Κομποσιόρα Μπέττυ Ρουμελιώτη Βασίλισσα Άννα Μαρία Πριγκίπισα Αικατερίνη Γιώργος Ντάβλας Αγγελική Μαργαρίτη Άντριους

LIFE

Βασιλική Παπαλουκά Γιάννης Καζανίδης Χρυσάνθη Λαιμού ‘Ερση Σκουτεροπούλου

LIFE

Άλκηστις Πρίνου Ζήσης Μπουκουβάλας Ιωάννα Δράγνη

LIFE

Αντριάνα Παρασκευοπούλου και Γιώργος Ντάβλας

LIFE

Ο Γιώργος Ντάβλας με την Αγγελική Καραμηνά Μιχαλολιάκου, την Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, την Αικατερίνη Καραμηνά και την Ειρήνη Καλλιγερου

About Post Author