Συνελήφθη ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ – Έσπασε αυτοκίνητα στο Λονδίνο με σφυρί (vid)

Ο Φάντι Φαουάζ τον τελευταίο έναν χρόνο ζει σχεδόν άστεγος

Υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ και ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό τα Χριστούγεννα του 2016. Ο λόγος για τον Φάντι Φαουάζ, ο οποίος μετά τον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη απασχολεί τη δημοσιότητα μόνο για λάθους λόγους.

Ο κομμωτής εδώ κι έναν χρόνο (κι αφού η οικογένεια του Μάικλ τον έδιωξε από το σπίτι του αξέχαστου τραγουδιστή, μετά το άνοιγμα της διαθήκης που δεν του άφησε τίποτα, όπως ενδεχομένως θα περίμενε κανείς) ζει σχεδόν σαν άστεγος. Πότε μένει σε φθηνά ξενοδοχεία του Λονδίνου και πότε στους δρόμους, ενώ δείχνει μία παραβατικότητα. Αυτή τη φορά, ο Τύπος ασχολείται μαζί του επειδή συνελήφθη από την αστυνομία για ένα περίεργο περιστατικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που φιλοξενούνται στον βρετανικό Τύπο, ο Φάντι Φαουάζ κρατώντας στο χέρι του ένα σφυρί, έσπασε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε, με τις κατηγορίες πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Η The Sun δημοσίευσε βίντεο από τη σύλληψη, ενώ ο ρεπόρτερ της εφημερίδας εξηγεί πως ο Φαουάζ κρατούσε το σφυρί στο χέρι και όταν είδε την αστυνομία προσπάθησε να φύγει. Ο ένας από τους ιδιοκτήτες που ο Φαουάζ του έσπασε το αυτοκίνητο, δήλωσε πως βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και χρειάζεται βοήθεια.

https://youtu.be/Ke4thdxoA1I

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours