What to know
Λίγες μέρες πριν η Margot Robbie εμφανίστηκε με αυτό το υπέροχο μακιγιάζ δια χειρός Pati Dubroff. Πρόκειται για ένα monochromatic makeup look το οποίο στηρίζεται στους ζεστούς τόνους και συγκεκριμένα το πορτοκαλί, ταιριάζει σε όλες και στα επόμενα steps σου δείχνουμε με ποια προϊόντα θα το πετύχεις!
Η πορτοκαλί σκιά που ψάχνεις
Η νέα συλλογή Dior Backstage για το καλοκαίρι στηρίζεται στους ζεστούς τόνους. Σε αυτήν ακριβώς την παλέτα θα βρεις και το τέλειο πορτοκαλί (δεύτερη γραμμή, αριστερά). Όσο για την παλέτα, είναι η Dior Backstage Amber Neutrals Eye Palette (€30.90).
Η σωστή μάσκαρα

Ένταση στα φρύδια
Τα φρύδια είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του! Δωσ’ τους την ένταση που πρέπει με το σωστό προϊόν. Η μάσκαρα φρυδιών της Beauty is Life έχει δύο μεριές: μια για να γεμίζει τα φρύδια με χρώμα και μια ακόμη για να τα χτενίζει ανοδικά. Λέγεται Eyebrow Perfection (€22.73) και θα το βρεις στο www.makemeup.gr
Matchy- mathcy
Για να έχεις το σωστό monochromatic makeup θα πρέπει η σκιά να σετάρεται με το κραγιόν σου. Το Orange 12W της Beauty is Life (€25.05) είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις! Θα το βρεις στο www.makemeup.gr
Blush you!
Αφού ολοκληρώσεις κάθε step του μακιγιάζ τοποθέτησε ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα σου! Όσο για το ρουζ, το Orgasm του Nars (€39.95) είναι αυτό το… οικουμενικό χρώμα που θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θες! Και ένα tip: βάλε το ρουζ σου μετά το κραγιόν ώστε να ξέρεις ακριβώς πόση ποσότητα χρειάζεσαι κρίνοντας και από τις εντάσεις του ρουζ!
Πηγή:tlife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours