Πριγκίπισσα Κάθριν: Το μήνυμά της για την εξέλιξη της υγείας της – «Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική»

Η πριγκίπισσα Κάθριν στις 22 Μαρτίου ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο και έτσι τότε είχε βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας που είχαν ξεσπάσει τότε λόγω πρόσφατης εμφάνισής της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα Κάθριν για πρώτη φορά ανακοίνωσε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της μετά την ανακοίνωση που είχε κάνει ότι πάσχει από καρκίνο και ταυτόχρονα είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους την στηρίζουν στη δύσκολη περιπέτεια που περνάει.

«Έχω ενθουσιαστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έκανε τη διαφορά στον Γουίλιαμ και σε εμένα και μας βοήθησε και τους δύο σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές μας.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να λες στο σώμα σου να ξεκουράζεται. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθετε πιο δυνατοί, θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το να νιώθετε καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα είναι για μερικούς μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, είναι ωραίο να ασχολούμαι με τη ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να παρευρεθώ στην παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες εκδηλώσεις το καλοκαίρι.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου».

Πηγή:okmag.gr

About Post Author