@presidenthotelathens / instagram

Ο Σεπτέμβρης ήρθε, όμως το καλοκαίρι είναι δυνατά εδώ και θα παραμείνει για αρκετές βδομάδες ακόμα. Οι περισσότεροι έχουμε γυρίσει στις δουλειές μας και τα ωράρια έχουν μπει ξανά στη ζωή μας. Έλα όμως που τη θες την ανάσα δροσιάς μέσα στη μέρα σου ή έστω τα weekends!

Ευτυχώς, για όσους είμαστε στην Αθήνα έχουμε την επιλογή της πισίνας και μάλιστα συνήθως με καταπληκτική θέα. Πισίνες με θέα την Ακρόπολη ή το Λυκαβηττό. Πισίνες σε καινούρια ξενοδοχεία που το έχουν με το deco και πισίνες σε πανύψηλες ταράτσες που βλέπουν μέχρι τον Πειραιά! Φτιάξαμε μια λίστα με τις αγαπημένες μας πισίνες στην Αθήνα και σου δίνουμε διεύθυνση αλλά και κόστος για να ξέρεις ακριβώς τι, πως, πότε και γιατί!

Divani Caravel

Μέλος των Leading Hotels of the World και σε ένα στρατηγικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας το Divani Caravel έχει μια πολύ άνετη πισίνα. Είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 8:00 έως τις 21:00 το βράδυ ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 8:00 έως τις 19:00. Οι παροχές εδώ περιλαμβάνουν και dry sauna. Φυσικά, η επιβλητική θέα στο βράχο της Ακρόπολης όσο θα κολυμπάς είναι το highlight της δροσερής αυτής βόλτας!

Είσοδος: 30€ καθημερινές και 40€ τα Σαββατοκύριακα
Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

President Hotel Athens

Είναι το ψηλότερο roof garden της Ελλάδας και είναι στην καρδιά της Αθήνας. Εδώ μπορείς να έρθεις καθημερινά από τις 09:00 ως τις 00:00 για καφέ, ποτό ή σνακς αλλά μέχρι τις 18:00 για κολύμπι. Η θέα θα σου κόψει σίγουρα την ανάσα και ο όμορφος και άνετος χώρος έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις μια χαλαρωτική μέρα κάτω από τον Αθηναϊκό ήλιο!

Είσοδος: 20€ καθημερινές και 30€ τα Σαββατοκύριακα

Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα

Hilton

Την ξέρετε όλοι αυτήν εδώ την πισίνα και όσοι έτυχε να κολυμπήσετε μια φορά, θα ξέρετε ότι είναι σκέτη απόλαυση. Είναι η μεγαλύτερη πισίνα που υπάρχει στην Αθήνα σε ξενοδοχείο. Έχει διαστάσεις 25Χ15 με βάθος 4 μέτρα, και μπόλικες άνετες ξαπλώστρες για να σε ξεκουράσουν από το κολύμπι! Ναι, το ξέρουμε είναι η πιο ακριβή όμως είναι μια εμπειρία που αξίζει και με το παραπάνω!

Είσοδος: €45 τις καθημερινές (ή €30 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €70 τα Σαββατοκύριακα.

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Aθήνα

Fresh Hotel

Μια ακόμα δροσερή επιλογή στο Μοναστηράκι. Στο Fresh δεν πας για να κάνεις κολύμπι μιας και είναι μια μικρή η πισίνα του, όμως μπορεί να σε δροσίσει με τον καλύτερο τρόπο! Ξύλινη διακόσμηση τριγύρω, θέα που αγαπάς να βλέπεις και δροσερά ποτά ή αναψυκτικά είναι ότι πρέπει για ένα καλοκαιρινό break στην Αθήνα! Είναι ανοιχτή από τις 9:00 έως τις 7:00 καθημερινά από Μάιο έως Οκτώβριο.

Είσοδος: 25€ τις καθημερινές με αναψυκτικό ή καφέ και 30€ τα σαββατοκύριακα.
Σοφοκλέους 26, Αθήνα

Radisson Blu Park hotel

Σε ένα από τα πιο πράσινα σημεία της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, υπάρχει ένα ακόμα μοναδικό rooftop! Με μια μεγάλη πισίνα που θα σε κάνει να χαρείς το κολύμπι. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10:30-εως τις 18:30 και με δωρεάν αναψυκτικό χυμό ή καφέ πετσέτα και ξαπλώστρα, αν φυσικά πληρώσεις το αντίτιμο για την είσοδο.

Είσοδος: 25€ καθημερινές και Σαββατοκύριακα
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα

Semiramis Hotel

Ένα από τα πιο pop ξενοδοχεία της Αθήνας! Αν ψάχνεις να δροσιστείς αλλά ταυτόχρονα να κάνεις και μερικές όμορφες λήψεις για το instagram σου, τότε η πισίνα του Semiramis είναι ιδανική για σένα και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κηφισιά! Ανοιχτή για το κοινό κάθε μέρα από 11:00 ως στις 19:00

Είσοδος: 25€ τις καθημερινές και 50€ τα Σαββατοκύριακά.
Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά

St George Lycabettus

Mε μια θέα στο Λυκαβηττό που πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους, το rooftop του ξενοδοχείου μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε ότι είσαστε σε ταξίδι αναψυχής! Πράσινο παντού, μια ωραία πισίνα, άνετες ξαπλώστρες και δροσερά ποτά καθημερινά από τις 09:00 και μέχρι τις 22:00. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Κλεομένους 2, Αθήνα
Είσοδος: 28€ τις καθημερινές και 33€ τα Σαββατοκύριακα

Novotel Athenes

Από την ταράτσα του Novotel βλέπεις μέχρι τον Πειραιά και αυτό είναι κάτι καταπληκτικό γιατί το μάτι σου θα χορτάσει θέα. Εσύ θα δροσιστείς σίγουρα στην πισίνα του 8ου ορόφου και όλα θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία που ίσως να μην είχες σκεφτεί για το κέντρο της Αθήνας! Ανοιχτά για το κοινό καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 18:30 και με δωρεάν parking, ξαπλώστρα και καφέ!

Είσοδος: 20 ευρώ για όλες τις ημέρες

Μιχαήλ Βόδα 4, 210-8200700

 

Πηγή:e-daily.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours