Πάμελα Άντερσον:Η πρώτη φωτογραφία με τον 22 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της

Είναι 22 χρόνια μεγαλύτερός της και την ποθούσε εδώ και 35 χρόνια.

Έναν καθόλου ασήμαντο άνδρα, 22 χρόνια μεγαλύτερό της που την ποθούσε εδώ και 35 χρόνια, παντρεύτηκε η Πάμελα Άντερσον σε ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού πριν από λίγες μέρες.

Ο σύζυγος της 52χρονης ηθοποιού, είναι ο πολυεκατομμυριούχος κινηματογραφικός παραγωγός  Τζόν Πίτερς, ο οποίος χαρακτηρίζεται και ως ο «Τραμπ του Χόλιγουντ».

Και η Άντερσον ανέβασε την πρώτη τους φωτογραφια μετά τον γάμο:

«Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Πάμελα», είπε στο αμερικανικό περιοδικό ο Τζον Πίτερς, ηλικίας 74 ετών, ο οποίος έχει κάνει αρκετούς γάμους.

Η 52χρονη σήμερα Πάμελα Άντερσον έχει παντρευτεί με τους αστέρες της ροκ Τόμι Λι και Κιντ Ροκ και πρόσφατα ήταν ζευγάρι με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, έως τον οδυνηρό χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι.

EPA
EPA

Ποιος είναι ο Πίτερς

Κομμωτής στο επάγγελμα, ο Τζον Πίτερς συζούσε για πολύ καιρό με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, μια σχέση που του άνοιξε τις πόρτες του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας “Ένα αστέρι γεννιέται” στην οποία πρωταγωνιστούσε η Στρέιζαντ το 1976.

Συμμετείχε επίσης στις ταινίες του Μπάτμαν, που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μπάρτον τις δεκαετίες του 1980 και 1990, ενώ ανέλαβε την παραγωγή και σε άλλες ταινίες σούπερ ηρώων, όπως “Σούπερμαν: Η Επιστροφή”, που σκηνοθέτησε το 2006 ο Μπράιαν Σίνγκερ.

Γνωρίστηκαν στη βίλα του Playboy

Ο Τζον Πίτερς γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Πάμελα Άντερσον στη βίλα του Playboy του Χιου Χέφνερ τη δεκαετία του 1980 και προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό, ηλικίας 19 ετών, να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα».

«Μπήκα μέσα και είδα αυτό το μικρό άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Πάμι, ήταν μόλις 19 ετών. Ήξερα ότι θα γινόταν ένα μεγάλο αστέρι» έχει πει σε συνέντευξή του.

Ο τότε 41χρονος παραγωγός φημολογείται ότι συγκατοίκησε με την Πάμελα ενώ χώρισαν το 1991, ένα χρόνο πριν η καριέρα της Πάμελα εκτοξευθεί λόγω Baywatch.

29 χρόνια αργότερα, την παντρεύτηκε και είναι πανευτυχής.

https://www.instagram.com/p/B7cn8kXnpKZ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7rpp8vHppG/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7iBksHnKKY/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7YaAkbH461/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B6OsifrngfO/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours