Ο Ed Sheeran και ο Elton John ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το νέο single Merry Christmas – Μπορεί να διεκδικήσει το Επίσημο Νούμερο 1 των Χριστουγέννων 2021;

Ο Ed Sheeran και ο Elton John ανακοίνωσαν τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου χριστουγεννιάτικου ντουέτου τους.

Το Merry Christmas θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου – ακριβώς τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει ο αγώνας για το Επίσημο Christmas Number 1.

Όλα τα έσοδα του Ηνωμένου Βασιλείου από τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων θα διατεθούν στο Ed Sheeran Suffolk Music Foundation.

Σε μια ανάρτηση εμπνευσμένη από το Love Actually στα κανάλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ed είπε: «Τα περασμένα Χριστούγεννα έλαβα μια κλήση από τον σύντροφό μου Έλτον Τζον και μου είπε ότι έπρεπε να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και του απάντησα «Ναι ίσως το 2022», αλλά Στην πραγματικότητα έγραψα το ρεφρέν εκείνη την ημέρα και εδώ είμαστε.

“Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι μας Merry Christmas κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή (3 Δεκεμβρίου). Έχει κουδούνια έλκηθρου… πολλά από αυτά.”

Οι Ed & Elton είναι ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές για το επίσημο φετινό Επίσημο Νούμερο 1 των Χριστουγέννων – άλλοι περιλαμβάνουν την Adele, τους ABBA και τον George Ezra.

Ο Επίσημος αγώνας Χριστουγέννων Νούμερο 1 του 2021 ξεκινά στις 12.01 π.μ. στις 17 Δεκεμβρίου, έως τις 23.59 μ.μ.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours