Ο Τζον Τραβόλτα συνεχάρη drag queen στα βραβεία του MTV γιατί την μπέρδεψε με την Τέιλορ Σουίφτ

Εκεί που η Τέιλορ Σουίφτ είχε σηκωθεί και δεχόταν συγχαρητήρια για το βραβείο της, ο Τζον Τραβόλτα πήγαινε να το δώσει σε μια drag queen.

Δεν το έχει καθόλου με τις απονομές βραβείων ο Τζον Τραβόλτα. Το 2014 στα Όσκαρ είχε μπερδέψει το όνομα μιας ηθοποιού, της Ιντίνα Μένζελ και την είχε πει Αντέλ Νταζίμ και του το είχε ανταποδώσει η Μένζελ ένα χρόνο μετά. Τώρα, στα MTV VMAs έκανε πάλι τη γκάφα. Αυτή τη φορά δεν μπέρδεψε όνομα, παρά το ότι είχε προβλέψει χάριν αστεϊσμού ότι θα το κάνει.

Ο Τραβόλτα, που προσφάτως τον είδαμε να χορεύει τανγκό στο βίντεο κλιπ του Pitbull για το τραγούδι Takes Three to Tango, βρισκόταν στη σκηνή των MTV VMAs που έγιναν χθες στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι, και μαζί του ήταν η Queen Latifah μαζί με 3 drag queens από το βραβευμένο σόου RU Paul.

Ο ηθοποιός θα παρέδιδε στην Τέιλορ Σουίφτ ένα από τα τρία βραβεία που κέρδισε στη βραδιά. Παραλίγο όμως να μην της το δώσει. Κι αυτό γιατί μία από τις drag queens που ήταν δίπλα του, η Τζέιντ Τζολί, είχε μια περούκα με μαλλιά ίδια με της Σουίφτ και γενικώς της έφερνε. Όχι βέβαια σε βαθμό να τις μπερδέψεις. Γιατί ακόμα κι αν το πρόσωπο ήταν πολύ όμοιο, τα ρούχα ήταν άλλα. Ο Τζον Τραβόλτα την πάτησε και έδειξε ότι δεν πρόσεχε καθόλου στη διάρκεια της βραδιάς.

Κάπως έτσι, όταν ανακοινώθηκε ότι η Σουίφτ είναι η νικήτρια της κατηγορίας, ο Τραβόλτα γύρισε και συνεχάρη την Τζολί και πήγε να της δώσει το βραβείο. Την ίδια στιγμή η Σουίφτ δεν είχε ανέβει ακόμα στη σκηνή και αγκάλιαζε τους φίλους της, οπότε δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.

Πηγή:eleftherostypos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours