Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια» (vid)

Ο Τζάρεντ Λέτο μπορεί να επέστρεψε σπίτι με βραβείο Όσκαρ το 2014, ωστόσο κάπου στην πορεία έχασε το χρυσό αγαλματίδιο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι πολύ βέβαιος πού ακριβώς βρίσκεται το βραβείο, στη διάρκεια συνέντευξης στο The Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, όπου εμφανίστηκε για την προώθηση της νέας ταινίας του «The Little Things».

«Ανακάλυψα πως λείπει εδώ και τρία χρόνια», είπε ο 49χρονος ηθοποιός. «Δεν το ήξερα αυτό- δε νομίζω να ήθελε κάποιος να μου το πει», πρόσθεσε.

Matthew McConaughey, Cate Blanchett, Lupita Nyong'o και Jared Leto με τα βραβεία Όσκαρ τους, στην τελετή απονομής του 2014. EPA/PAUL BUCK

Matthew McConaughey, Cate Blanchett, Lupita Nyong’o και Jared Leto με τα βραβεία Όσκαρ τους, στην τελετή απονομής του 2014. EPA/PAUL BUCK

Ο frontman των Thirty Seconds to Mars, που κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», είπε πως είχε αλλάξει σπίτια στο Λος Άντζελες όταν το αγαλματίδιο «κάπως μαγικά απλώς εξαφανίστηκε».

«Θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου, αλλά έψαξαν όλοι παντού», είπε. «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια όπου κι αν βρίσκεται. Δεν το έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό», παραδέχθηκε.

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως όντως κάποιος το πήρε, ο Τζάρεντ Λέτο απάντησε: «Νομίζω πως υπάρχει καλή πιθανότητα, δεν είναι κάτι που πετάς κατά λάθος στα σκουπίδια».

«Θυμάμαι τη νύχτα που το κέρδισα, το πέρασα από τόσο κόσμο. Είχε ταλαιπωρηθεί, γέμισε γρατζουνιές αλλά διασκέδαζαν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του. Είναι όμορφο να το μοιράζεσαι, κάποιος σίγουρα το φροντίζει», κατέληξε.

Πηγή:lifo.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours