Ο Ρόμπιν έκρυβε μεγάλο «όπλο» στη στολή του

«Μου δώσανε φάρμακο για να μικρύνει το πέος μου, διότι ήταν πολύ μεγάλο για να εμφανιστεί στην τηλεόραση με τη στολή του Ρόμπιν» υποστήριξε ο πρώτος τηλεοπτικός Ρόμπιν που πρόσφατα απέκτησε το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της Δόξας.

Ο 74χρονος Μπαρτ Γουόρντ έκανε θραύση τη δεκαετία του ’60 ως ο πιστός φίλος και συμμαχητής του Μπάτμαν με την κοκκινοπράσινη στολή στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Batman». Με αφορμή τη βράβευσή του την περασμένη εβδομάδα με το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ, ο Γουόρντ δήλωσε στη «New York Post» ότι οι παραγωγοί της σειράς ανησυχούσαν για το μέγεθος του πέους του. Όπως είπε, η στολή του Ρόμπιν ήταν πολύ κολλητή, με αποτέλεσμα το καβάλο του Ρόμπιν να τραβάει τα βλέμματα.

Μπάτμαν και Ρόμπιν στη θρυλική σειρά των 60s

Οι παραγωγοί φοβούνταν την αντίδραση της συντηρητικής αμερικανικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των οργανώσεων των Καθολικών. Γι’ αυτό του έδωσαν χάπια, τα οποία, όπως του είπαν οι γιατροί, θα μείωναν το μέγεθος του πέους του. «Τα πήρα για τρεις ημέρες και μετά αποφάσισα ότι μπορεί να μη μου επιτρέψουν να αποκτήσω παιδιά» αποκάλυψε ο 74χρονος, προσθέτοντας: «Σταμάτησα να παίρνω τα φάρμακα και απλώς χρησιμοποίησα την μπέρτα (της στολής) για να το καλύψω».

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours