Ο Ρίτσαρντ Γκιρ σε σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά του και την σύζυγο του, Αλεχάντρα Σίλβα

O Ρίτσαρντ Γκιρ έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Την Κυριακή, η σύζυγος του ηθοποιού Alejandra Silva δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα προς τον ηθοποιό, μαζί με μια σπάνια φωτογραφία των γιων τους Alexander, 5 ετών, ενός μικρότερου γιου, 3 ετών, το όνομα του οποίου δεν έχουν μοιραστεί δημόσια, και του Albert, 9 ετών, του παιδιού της Silva από προηγούμενη σχέση.

Ο 74χρονος σταρ είναι εξαιρετικά προσεκτικός όταν πρόκειται για την οικογένειά του και γι΄αυτό η Σίλβα, κράτησε τα πρόσωπα των παιδιών θολά στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα, στον πιο υπέροχο μπαμπά που θα μπορούσαν ποτέ να ευχηθούν τέσσερα αγόρια», έγραφε η λεζάντα με ένα καρουζέλ οικογενειακών στιγμιότυπων. Ο Γκιρ έχει επίσης έναν γιο, τον 24χρονο Homer James, με την πρώην σύζυγό του Carey Lowell και είναι πατριός της κόρης της, Hannah.

«Η ατελείωτη υπομονή, η αγάπη και η αφοσίωσή σας είναι πραγματικά αξιοσημείωτη», πρόσθεσε η Σίλβα.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει έναν από τους γιους του στους ώμους του, ενώ η σύζυγός του και τα άλλα δύο αγόρια στέκονται δίπλα του στη θάλασσα. Στη δεύτερη τον βλέπουμε με τη σύζυγό του στο σχολείου του μικρού ενώ στην τελευταία φωτογραφία ο Ρίτσαρντ Γκιρ χαμογελά διάπλατα καθώς αγκαλιάζει ένα από τα παιδιά του.

Η καθημερινότητα του Ρίτσαρντ Γκιρ

Τον Απρίλιο, ο Ρίτσαρντ Γκιρ μίλησε για τη μετακόμιση της οικογένειάς του στη γενέτειρα της Σίλβα, την Ισπανία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βγαίνουμε πολύ έξω. Έχουμε τρία μικρά παιδιά. Ένα 11χρονο, ένα 5χρονο και ένα 4χρονο”, δήλωσε στο Vanity Fair Spain . Έτσι, γύρω στις 9:30 το βράδυ, κοιμόμαστε όλοι. Αν δούμε κάτι, θα είναι στη μεγάλη τηλεόραση που έχουμε στο σπίτι».

Πηγή:bovary.gr

About Post Author