“Χείμαρρος” ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος για όσα ακούστηκαν για εκείνον.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα προκειμένου να τοποθετηθεί στα όσα δήλωσε, μια μέρα νωρίτερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. «Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» τόνισε χαρακτηριστικά ο μουσικός και παραγωγός.

Έτσι, λοιπόν, ο Ορφέας Παπαδόπουλος απασφάλισε κατά του Μαυρίκιου Μαυρικίου και είπε με σαφήνεια την δική του αλήθεια. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και λέει ψέματα. Όλο είναι ένα ψέμα για αυτό και σοκαρίστηκα πολύ. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά στη συνέχεια σοκαρίστηκα. Για το πως ένας άνθρωπος, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και λέει τέτοια ψέματα για μένα και με διασύρει δημόσια. Επίσης, δεν υπάρχει ταυτόχρονα κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι όπως το δικό σας ώστε τουλάχιστον να ενημερωθώ για να δώσω την άδεια να παιχτούν τα προσωπικά μου δεδομένα».

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέει. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν έχει αναγκαστεί να ακυρώσει καμία παράσταση εξαιτίας μου, αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και εάν δήλωσα είναι δικαίωμα μου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το πει δημόσια. Πριν κολλήσω κορονοϊό είχαμε να κάνουμε παράσταση για περισσότερο από μια εβδομάδα, κολλάω, μένω για δεκατέσσερις ημέρες σε καραντίνα και μια παράσταση που ήταν να γίνει μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου πένθους για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. Μεταφέρθηκε, λοιπόν, για την 1η Οκτώβρη στην οποία και ήμουν κανονικά. Είναι λίγο τρελό όλο αυτό που γίνεται, είναι τρελά όλα αυτά που άκουσα».

«Αν δεν μου ζητήσει συγγνώμη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα κινηθώ νομικά» ξεκαθάρισε, επίσης, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στα λεγόμενα του.

 

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours