Ο Αμερικανός σταρ αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για «αρρωστημένους, εξωφρενικούς ισχυρισμούς».

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τσάρλι Σιν απάντησε στις κατηγορίες που του αποδίδονται μέσω του ντοκιμαντέρ «My Truth: The Rape of 2 Coreys», ότι βίασε τον ηθοποιό Κόρεϊ Χάιμ όταν ο Σιν ήταν δεκαεννέα χρονών και ο Χάιμ δεκατριών.

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, ο ηθοποιός Κόρεϊ Φέλντμαν κατηγορεί  τον Τσάρλι Σιν για τον βιασμό του Χάιμ (ο οποίος πέθανε το 2010) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lucas», το 1986.

Ο Φέλντμαν λέει στο ντοκιμαντέρ ότι ο φίλος του Κόρει Χάιμ του είχε πει ότι ο Μάρτιν Σιν τον βίασε «μέρα μεσημέρι».

Ο Μάρτιν Σιν δήλωσε στη HuffPost US ότι αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Φέλντμαν και πως όσα «αρρωστημένα, παραποιημένα και αλλόκοτα» ισχυρίζεται ο ηθοποιός «δεν συνέβησαν ποτέ», προσθέτοντας ότι παροτρύνει όλους να εξετάσουν την πηγή και να διαβάσουν τι είχε πει σχετικά η μητέρα του Χάιμ, Τζούντι.

Η υπόθεση δεν είναι καινούργια: Το 2017, ο Μάρτιν Σιν κατέθεσε μήνυση κατά του National Enquirer για συκοφαντική δυσφήμιση, εξαιτίας δημοσιεύματος το οποίο αναφερόταν στους ισχυρισμούς του Φέλντμαν περί βιασμού (η μήνυση αποσύρθηκε μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό), αλλά έρχεται ξανά στη δημοσιότητα με αφορμή το ντοκιμαντέρ.

Σημειώνεται ότι το 2017 στην εκπομπή «The Dr. Oz Show», η Τζούντι Χάιμ είχε μιλήσει για τον βιασμό του γιου της «δείχνοντας» άλλον ηθοποιό, όχι τον Μάρτιν Σιν, ενώ την ίδια χρονιά, σε άλλη εκπομπή, το «Entertainment Tonight» αρνήθηκε ότι ο Μάρτιν Σιν βίασε τον γιο της. «Ο γιος μου δεν ανέφερε ποτέ τον Τσάρλι. Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Τσάρλι. Όλα ήταν κατασκευασμένα» είχε δηλώσει.

Με πληροφορίες από την αμερικανική έκδοση της HuffPost 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours