Νέος έρωτας για τον Brad Pitt! Αυτή είναι η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά [vid]

Στην καλύτερή του φάση βρίσκεται ο star του Hollywood!

Φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα ο Brad Pitt έχει την τύχη με το μέρος του. Οι λόγοι; Πολλοί! Μετά από μια δικαστική διαμάχη πέντε χρόνων, τελικά κατάφερε να κερδίσει τη συνεπιμέλεια των έξι παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, και να νιώθει πλέον ανακουφισμένος.

Κατόρθωσε, όμως, να ερωτευτεί και πάλι! Έτσι τουλάχιστον λένε αποκλειστικές πληροφορίες της Mirror. Για την ακρίβεια, εδώ και λίγο καιρό υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Brad Pitt και την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Andra Day, με το φλερτ να ξεκινά τη βραδιά των Oscars 2021 όταν οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα.

H Day ήταν υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ενσάρκωση της θρυλικής τραγουδίστριας, Billie Holiday, στη βιογραφική ταινία The United States vs. Billie Hoi-day. Ο Brad, εκείνη τη βραδιά, παρουσίαζε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου.

Σύμφωνα με πηγή της Mirror, λοιπόν, η ο Brad είχε παρατηρήσει και πολιορκούσε την Andra αρκετό καιρό πριν τα Oscars. «Στα backstage των Oscars φλέρταραν και λέγεται ότι αντάλλαξαν και τηλέφωνα. Θα μπορούσε να είναι για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά κάποιοι φίλοι του Brad έχουν συζητήσει ότι θα ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι οι δυο τους», είπε η πηγή.

Η Andra Day βγήκε στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του άλμπουμ της το 2015, “Cheers To The Fall”, αλλά έγινε πιο γνωστή τελευταία με κάποιες δουλειές της ως ηθοποιός.

Εκτός από τους μικρούς ρόλους στις ταινίες Marshall και Cars 3 (και οι δύο γυρίστηκαν το 2017), η μεγαλύτερη επιτυχία της Day μέχρι σήμερα είναι η συμμετοχή της στο “The United States Vs. Billie Holiday”, όπου ενσαρκώνει την θρυλική τραγουδίστια της jazz singer.

Η 36χρονη “τα έδωσε όλα στον ρόλο”, καθώς όπως έγινε γνωστό για να μπει πιο βαθιά στην ιδιοσυγκρασία της ηρωίδας, άρχισε να πίνει τζιν σε μεγάλες ποσότητες, κάτι που παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι “ήταν ένα από τα πιο ανθυγιεινά πράγματα που έχω κάνει ποτέ, αν και η κατάχρηση αυτή με βοήθηκε να καταλάβω καλύτερα την Holiday”.

Για τον ρόλο αυτόν κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Ποια είναι, όμως, η star που του έχει κλέψει την καρδιά; Μάθε στην παρακάτω gallery.

Η απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του Μπραντ Πιτ φέρεται να ήταν μεγάλο χτύπημα για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία είχε στραφεί και κατά του δικαστή της υπόθεσης, ο οποίος δεν επέτρεψε στα παιδιά να καταθέσουν. Άτομο κοντά στην ηθοποιό δήλωσε ότι πιστεύει ότι το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψιν ότι τα θέματα που επηρεάζουν την οικογένειά της.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν μαζί έξι παιδιά, από τα οποία τα 5 είναι ανήλικα. Ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σιλό και τα 12χρονα διδύμα Βιβιέν και Νοξ είναι το αντικείμενο της δικαστικής διαμάχης στο πιο ακριβό και σκληρό διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το Page Six, ο δικαστής της υπόθεσης ανέφερε πως πήρε αυτήν την απόφαση έπειτα από πολλούς μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες κοινωνικών υπηρεσιών και μάρτυρες. «Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», εξήγησε άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Η Andra Day είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Είναι 36 ετών.

Το όνομά της άρχισε να ακούγεται έντονα όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της album, Cheers, το φθινόπωρο του 2015.

Έναν χρόνο αργότερα ήταν υποψήφια για δύο βραβεία Grammy.

Η ενσάρκωση της Billie Holiday την έκανε να κερδίσει Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού σε δραματική ταινία.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours