Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια Αϊβάζη, καθώς ο Γιάννης Αϊβάζης έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο γνωστός ηθοποιός συμπληρώνει σήμερα τον 42ο χρόνο της ζωής τους και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Από την μία πλευρά έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την Μαρία Κορινθίου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ισμήνη, και από την άλλη η επαγγελματική του ζωή έχει γνωρίσει επιτυχία. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση και παρά τις δυσκολίες που έχουν κατά καιρούς βρεθεί στο δρόμο του, παραμένει ενωμένο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαρία Κορινθίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του. «Ο πασάς μου σήμερα έχει γενέθλια!
Χρόνια πολλά δίδυμε μούργο, που σε αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ! Να είσαι πάντα γέρος για να σε χαιρόμαστε! Ευτυχισμένος δεν το συζητάω αφού έχεις εμένα και την Ισμηνού δίπλα σου ! Χρόνια πολλαααααααααααααα!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Χρόνια πολλά!

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours