Θρήνος στην κηδεία της Μαίρη Χρονοπούλου: Ντυμένοι όλοι στα λευκά είπαν το τελευταίο «αντίο» 

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα αποχαιρετούν σήμερα, Παρασκευής 13 Οκτωβρίου, τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Από νωρίς το πρωί, συγγενείς και θαυμαστές λένε το τελευταίο «αντίο» στο σπίτι της στην Παιανία, που λάτρεψε και γλέντησε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της.

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου σε λευκό φέρετρο έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έκλαψα χθες».

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρίσκεται στο σημείο και καταγράφει τις εικόνες:

Θωμάς Χούντας

Μάκης Δελαπόρτας, Σπύρος Μπιμπίλας

Σάσα Σταμάτη

Αλκίνοος Μπουνιάς

Βασίλης Ζούλιας – Περικλής Κονδυλάτος

Νάντια Μουρούζη

Γιάννης Στάνκογλου

Δηλώσεις έκαναν στις κάμερες ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας.

Με τη σειρά του δηλώσεις έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας«Μιλάμε για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που αφήνει ένα στίγμα για την ίδια την κοινωνία, έναν αγωνιστικό άνθρωπο. Θα ξαναπώ ότι εγώ τη Μαίρη τη γνώρισα σε μια διαδήλωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μία πρωταγωνίστρια είχε κατέβει στους δρόμους για να διεκδικήσει τα δικαιώματα των ηθοποιών. Και μου είχε πει ότι αν χρειαστεί θα ξανακατέβει στους δρόμους για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα από εμάς. Αυτό κάτι δείχνει, τι σημαντικός χαρακτήρας ήταν», δήλωσε.

Ο καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε στις κάμερες: «Κάθε φορά που η Μαίρη ξεκινούσε να μου μιλάει για όλα αυτά, της άλλαζα κουβέντα, γιατί δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι αυτές τις καταστάσεις. Εγώ προσωπικά, δεν αντέχω. Μου είναι και τώρα πάρα πολύ δύσκολο που έρχομαι εδώ τελευταία φορά».

Γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα

Στον κήπο της Μαίρης Χρονοπούλου, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, έχει τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Το πάρτι αυτό δεν έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας και θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.

Στη συνέχεια, στις 13.30, η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15.30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας, ενώ στις 16.25 θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Τι απάντησε στο T-live η οικιακή βοηθός της που τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα

Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίνο, μίλησε για τις στιγμές μετά το ατύχημα, απαντώντας και στο ερώτημα: γιατί αναγκάστηκε να κόψει μέρους του ματωμένου νυχτικού της ηθοποιού.

«Ήρθα σπίτι… Είχα ρεπό δηλαδή την Κυριακή και ήμουν έξω και το απόγευμα έπαιρνα τηλέφωνο, δεν μου απαντούσε και λέω κάτι… «δεν είναι καλά»… Ανησύχησα και ήρθα μια ώρα πιο νωρίς στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω «κυρία Μαίρη, κυρία Μαίρη»… την είδα ότι είχε πέσει στο σαλόνι και ήταν ακίνητη. Αμέσως δεν κάλεσα ασθενοφόρο επειδή η διεύθυνση είναι αλλιώς… άλλο γράφει, άλλο είναι και είναι δύσκολο να έρθει… και το κάλεσε ο κύριος Θωμάς, φίλος που μένει εδώ κοντά και ήρθε σε πέντε λεπτά. Η κυρία Μαίρη ήταν βρεγμένη, πώς να σου πω… και έκοψα από πίσω με ψαλίδι… Δεν το είχα βγάλει τελείως. Όσο μπορούσα το τράβηξα και έβαλα το πάπλωμα. Και όταν ήρθα το ασθενοφόρο με την κυρία και τον κύριο, αυτοί τράβηξαν το υπόλοιπο νυχτικό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Νίνο στον Alpha και στην Έφη Κουλοχέρη.

About Post Author