Βασίλης Καρράς: Πήρε εξιτήριο – Τα νεότερα για την υγεία του

Καλύτερα νέα για την πορεία της υγείας του Βασίλη Καρρά, επέστρεψε σπίτι του και παρακολουθείται από γιατρούς.

Εξιτήριο πήρε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλης Καρράς, μετά από έκτακτη νοσηλεία στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη σύντομη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Συνεχίζει να παρακολουθείται από τους γιατρούς και συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει. Ανεβασμένη η ψυχολογία του, όπως μου μεταφέρουν. Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του», ανέφερε ο Θάνος Βάγιος στο ρεπορτάζ για τον Βασίλη Καρρά.

Η σύζυγος του Βασίλης Καρρά που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα για να μαθαίνουν πληροφορίες για την υγεία του τραγουδιστή. Η οικογένεια επιθυμεί να συνεχίσει τον αγώνα μόνη της, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

About Post Author