Η Billie Eilish έγινε… Μέριλιν Μονρόε για τη βρετανική Vogue

Η Billie Eilish εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue

Η Billie Eilish φωτογραφίζεται για τη βρετανική Vogue έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και όπως λέει η ίδια αγαπάει τη νέα της σέξι, γυναικεία εμφάνιση. Η ποπ σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της βρετανικής Vogue με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε, με ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα. Είναι η πρώτη φορά που η 19χρονη τραγουδίστρια δείχνει το σώμα της με αυτό τον τρόπο σε φωτογράφηση.

Για το νέο της single με τίτλο «Your Power», το οποίο αναφέρεται στην κακοποιητική σχέση μεταξύ ενός νέου ανθρώπου με κάποιον μεγαλύτερο, μίλησε στη Vogue η 19χρονη Billie Eilish ποστηρίζοντας ότι όλοι οι συνομηλίκοί της είχαν βιώσει κάποια σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά.

«[Το τραγούδι] δεν αφορά πραγματικά ένα άτομο» λέει η ίδια εξηγώντας ότι θύμα δεν πέφτει κάποιος μόνο στη μουσική βιομηχανία. «Όχι μάγκα, είναι παντού». «Δεν ξέρω ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που δεν είχε μια περίεργη εμπειρία ή μια πολύ κακή εμπειρία. Και οι άνδρες – τα νεαρά αγόρια υφίστανται εκμετάλλευση συνεχώς».

Το περιοδικό αναφέρει ότι η ποπ σταρ είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της. «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποια είναι η ζωή σου, η κατάστασή σου, πόσο δυνατός είσαι, πόσο έξυπνος είσαι. Μπορεί πάντα να σε εκμεταλλευτούν» είπε για να προσθέσει ότι ακόμα και κορίτσια που είχαν πολλή αυτοπεποίθηση και ισχυρή βούληση βρέθηκαν στη θέση του θύματος.

Το κορίτσι – φαινόμενο μίλησε επίσης και τη σχέση του εαυτού με το σώμα. «Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά» υπογραμμίζει η τραγουδίστρια. «Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», συμπλήρωσε.

«Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το βρετανικό περιοδικό, όπου την βλέπουμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η Άιλις μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και προέρχεται από οικογένεια ηθοποιών και μουσικών. Η μητέρα της, Μάγκι Μπερντ (Maggie Baird) είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια και σεναριογράφος, ενώ ο πατέρας της Πάτρικ Ο’Κόνελ (Patrick O’Connell) είναι ηθοποιός. Οι ρίζες της είναι ιρλανδικές και βρετανικές. Στη νεαρή ηλικία των 11 ετών, η Άιλις άρχισε να γράφει και να τραγουδάει τα πρώτα της τραγούδια, με δάσκαλο τον μεγαλύτερο αδερφό της, Φιννέα (Finneas O’Connell) ο οποίος έγραφε, τραγουδούσε και έφτιαχνε ήδη τα δικά του τραγούδια μαζί με την μπάντα του.

Το 2020 έγινε η νεότερη τραγουδίστρια/τραγουδιστής που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time to Die. Η Άιλις είναι η νεότερη καλλιτέχνης που κέρδισε και στις τέσσερις βασικές κατηγορίες στα μουσικά βραβεία Grammy, ενώ στην τελετή απονομής των βραβείων Brit Awards ερμήνευσε ζωντανά στην σκηνή της O2 Arena το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ και αποθεώθηκε.

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours