Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Εντοάρντο, αλλά… στα κρυφά!

Παντρεμένη είναι, πλέον, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, καθώς παντρεύτηκε στα κρυφά τον Ιταλό αγαπημένο της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι, στο κάστρο του Ουίνδσορ!

Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί σε τελευτή στο παρεκκλήσι του Σεντ Τζέιμς στα τέλη Μαΐου, όμως την ακύρωσε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού χωρίς να δώσει νέα ημερομηνία. Τελικά ο γάμος τελέστηκε, όπως αποκαλύπτεται τώρα, παρουσία, μάλιστα, της βασίλισσας και του δούκα του Εδιμβούργου, οι οποίοι είναι σε απομόνωση στο κάστρο του Ουίνδσορ.

https://www.instagram.com/p/CCzGhb0BMPM/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CCzEMx5h2Oi/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CCvdiKqhdpA/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον προφανώς… βαρέθηκε να περιμένει την ιδανική συγκυρία, αφού μια τα μπλεξίματα του πατέρα της με το σκάνδαλο Επστάιν, μια ο κορωνοϊός δεν επέτρεπαν να βάλει στεφάνι!

Ο γάμος, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», φέρεται ότι έγινε την Πέμπτη και λογικά οι παριστάμενοι δεν ξεπερνούσαν τους 30, αφού αυτό είναι το όριο που προβλέπουν οι κυβερνητικές αποφάσεις. Ούτως ή άλλως ο σχεδιασμός για την αρχική τελετή δεν προέβλεπε πάνω από 150 άτομα, ωστόσο θα επακολουθούσε λαμπερή δεξίωση στους κήπους του Μπάκιγχαμ.

Δεδομένου ότι πολλοί συγγενείς και φίλοι του γαμπρού είναι από την Ιταλία, η οποία επλήγη πολύ από τον κορωνοϊό, δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν για τον γάμο.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours