Στην αστρολογία, η ευθυγράμμιση των άστρων και των πλανητών κατά τη στιγμή της γέννησής μας λέγεται, ότι επηρεάζει διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς μας και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τους σημαντικούς «σταθμούς» της ζωής μας. Από τον γενέθλιο χάρτη μπορεί κάποιος να καταλάβει, αν θα έχει τύχη στην καριέρα, στην οικογένεια, στην ερωτική ζωή ή στις φιλίες.

Ωστόσο το κάθε ζώδιο προσδίδει κάποια βασικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα του ανθρώπου. Μπορεί κάποιος, ανάλογα με το ζώδιό του, να είναι πιο ευγενικός, πιο διπλωμάτης ή πιο ανεξάρτητος. Σύμφωνα λοιπόν με την αστρολογία, θα αναφέρουμε ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι.

Ταύρος

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο είναι σταθεροί και αξιόπιστοι φίλοι και συνεργάτες. Μόλις σχηματίσουν δεσμό με κάποιον, είναι εξαιρετικά πιστοί και θα κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν και να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους. Η αφοσίωσή τους πηγάζει από τη βαθιά ριζωμένη αίσθηση της δέσμευσης και την επιθυμία τους για σταθερότητα στις σχέσεις. Και όταν πρόκειται για φιλίες, προσπαθούν να δημιουργήσουν μόνιμες συνδέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την αφοσίωση.

Credit: 123rf

Καρκίνος

Ο Καρκίνος συχνά χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο περιποιητικά ζώδια. Η ισχυρή συναισθηματική τους διαίσθηση τους επιτρέπει να δημιουργούν βαθύτατους, ουσιαστικούς δεσμούς με τους άλλους και είναι σθεναρά πιστοί σε όσους νοιάζονται. Ο Καρκίνος είναι γνωστός για την ακλόνητη υποστήριξή του και την προθυμία του να σταθεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα στα εύκολα και στα δύσκολα. Δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία και την ευτυχία των φίλων και των συντρόφων τους πάνω απ’ όλα.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την πληθωρική προσωπικότητά τους και την ακλόνητη αφοσίωσή τους στο στενό τους κύκλο. Παρά την αυτοπεποίθησή τους, οι Λέοντες είναι βαθιά αφοσιωμένοι στους φίλους και τους αγαπημένους τους και είναι πολύ περήφανοι που αποτελούν πηγή δύναμης και υποστήριξης. Η αφοσίωση αποτελεί βασική αξία για τους Λέοντες και θα υπερασπιστούν και θα προστατέψουν με σθένος αυτούς που θεωρούν αγαπητούς. Επίσης, η γενναιοδωρία τους δεν γνωρίζει όρια και είναι πάντα πρόθυμοι να υπερβούν τα εσκαμμένα για να εξασφαλίσουν την ευτυχία και την ευημερία των αγαπημένων τους προσώπων.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123rf

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και έντονοι και δημιουργούν βαθιές σχέσεις με τους άλλους. Μόλις δεσμευτούν σε μια φιλία ή σχέση, οι Σκορπιοί είναι απίστευτα πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια στις αλληλεπιδράσεις τους και αναμένουν το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης από εκείνους που εμπιστεύονται. Ο μυστικοπαθής Σκορπιός χαρίζει τη φιλία του σαν να προσφέρει το πιο ακριβό δώρο και δύσκολα θα ανοιχτεί στο άλλον. Όταν όμως το κάνει, τότε γίνεται ο πιο πιστός φίλος.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την ισχυρή εργασιακή τους ηθική και την ακλόνητη αφοσίωσή τους στους στόχους τους. Αυτή η ίδια αίσθηση δέσμευσης επεκτείνεται και στις φιλίες και τις σχέσεις τους, καθώς οι Αιγόκεροι είναι απίστευτα πιστοί και αξιόπιστοι σύντροφοι. Παίρνουν τις δεσμεύσεις τους στα σοβαρά και θα δίνουν πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες και την ευημερία των αγαπημένων τους προσώπων. Οι Αιγόκεροι μπορεί να μην εκφράζουν πάντα ανοιχτά τα συναισθήματά τους, αλλά η αφοσίωσή τους είναι βαθιά και θα στέκονται πάντα στο πλευρό όσων νοιάζονται, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Credit:123rf

Πηγή:instyle.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author