Ο Γιώργος Σαμαράς γεννήθηκε στον νομό Ηρακλείου στις 21 Φεβρουαρίου 1985. Στην επαγγελματική του καριέρα αγωνίστηκε εκτός Ελλάδας μόνο σε ευρωπαϊκούς συλλόγους στις ΗΠΑ και στη Σαουδική Αραβία.

Της: Έπη Τρίμη

Ο πρώην διεθνής επιθετικός έκανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό παίζοντας, μεταξύ άλλων, στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σέλτικ. Στη Σκωτία αγαπήθηκε όσο πουθενά και στα 7 χρόνια της παρουσίας τους κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 League Cup, ενώ πέτυχε 71 γκολ σε 243 συμμετοχές.Οι Κέλτες, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία συνεισφορά του στον σύλλογο, του αφιέρωσαν ένα tweet με κολάζ φωτογραφιών από αγώνες του με τη Σέλτικ και γράφοντας για λεζάντα: «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις, Σάμι».

Από το 2018, που ολοκλήρωσε την αθλητική του πορεία αποτελεί τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ.

Όταν ο Γιώργος Σαμαράς έβαλε ντεντέκτιβ κι έπιασε στα “πράσα” την Φουρέιρα

Πριν αρκετό καιρό δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα χώρισαν επεισοδιακά!

Το ζευγάρι, το οποίο ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο βελούδινα δεν χώρισαν και μάλιστα στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας λοιπόν, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους πριν από ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια ήταν ψυχρή απέναντι στον σύντροφος της. Τότε, αρκετοί καλοθελητές ενημέρωσαν το διεθνή ποδοσφαιριστή για την παρέα που έκανε η αγαπημένη του με τον Σπυράγγελο Λυκούδη.

Ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να το ψάξει παραπάνω το θέμα και έτσι προσέλαβε ντετέκτιβ, προκειμένου να παρακολουθήσει την Ελένη Φουρέιρα.

Τελικά, οι υποψίες του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκαν, όταν ο ντετέκτιβ τον ενημέρωσε πως όντως η Ελένη Φουρέιρα συνοδευόταν από τον γοητευτικό εφοπλιστή.


Πάντως, ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Βρετανία λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, δεν “έσκασε” για την πρώην του και το βράδυ της ίδιας ημέρας διασκέδασε με την… Άννα Λορένη! Η Άννα είναι τραγουδίστρια και… φίλη με την Ελένη Φουρέιρα!

Η πρόταση γάμου

Από το 2016 βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομμάτα. Η Κωνσταντίνα  βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων περιέγραψε περιέγραψε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες, πώς της έκανε πρόταση γάμου στο Παρίσι ο Γιώργος Σαμαράς. «Είχαμε πάει για δύο μέρες μόνο στο Παρίσι. Όλες οι στιγμές ήταν πολύ ωραίες, μέχρι που ήρθε το βράδυ μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, που είναι από μόνο του πολύ μαγικό και ρομαντικό τοπίο. Έχουμε και τη στιγμή σε βίντεο μάλιστα, γιατί φρόντισε να βγάλουμε μια selfie μέσα από βίντεο.

Οπότε μόλις άνοιξα το κινητό και χαμογελούσα, είδα μέσα από την οθόνη ένα κουτάκι. Έτσι έγινε. Την έχουμε σε βίντεο την πρόταση. Μέχρι να γυρίσω είχε φροντίσει να έχει πάρει τη σωστή θέση.

Γιώργος Σαμαράς

Γονάτισε. Με έπιασε ένα γέλιο. Δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Μας κοιτούσαν αλλά όχι πολύ, γιατί δεν είχε πολύ κόσμο. Την έκανε την ερώτηση αν θα τον παντρευτώ. Η αμηχανία ήταν στην απάντησή μου, που του είπα “ποιο χέρι δίνω;”. Έδωσα το αριστερό. Το λάθος χέρι.

Έχω στο μυαλό πως ο γάμος θα γίνει καλοκαίρι. Αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει αυτό η το επόμενο» ανέφερε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Την πρωτοχρονιά του 2021, ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς

Η μόνιμη εγκατάστασή τους στην Κρήτη είναι γεγονός. Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι έτοιμοι να ζήσουν για πάντα μαζί και να δώσουν γαμήλιους όρκους, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, που ομολογεί ότι οι δυο τους είναι το απόλυτο ζευγάρι.

Η ξανθιά καλλονή ακολούθησε τον σύντροφό της στην Κρήτη, αφού ο Γιώργος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αλλά ενεπλάκη στα διοικητικά του ΟΦΗ, την ομάδα που λατρεύει, αγοράζοντας μετοχές.

Η ηθοποιός με μεγάλη χαρά συμφώνησε να επιστρέψουν στη γενέτειρά του και να χτίσουν μαζί την καινούργια τους ζωή στο Ηράκλειο. «Η Κωνσταντίνα λατρεύει την ησυχία και την ηρεμία, αλλά περισσότερο απ’ όλα λατρεύει τον Γιώργο. Άρα, θα έκανε ότι χρειαστεί», περιγράφει στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.Η Κωνσταντίνα Κομμάτα περιμένει κοριτσάκι και λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο την πριγκίπισσά της πόζαρε στον φακό και έδειξε την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνα Κομμάτα λίγες μέρες πριν γεννήσει:

Πηγή:enimerotiko.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours