“Για αυτό τον χώρισα…”: Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε τον λόγo που χώρισε με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου βρέθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”, χθες, Πέμπτη, το βράδυ και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στo διάστημα που έζησαν χωριστά.

Γιατί δεν παντρεύτηκαν Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννης Μποσταντζόγλου

Όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου “είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις, έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί μου ζήτησε να την παντρευτώ, αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και γω κατά καιρούς, αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου, αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι”.

Μαρία Παπαδήμα και Γιάννης Μποσταντζόγλου 32 χρόνια μαζί

Ο λόγος χωρισμού της Δήμητρας Παπαδήμα από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου

Από την πλευρά της, η Δήμητρα Παπαδήμα επεσήμανε “νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί κατά βάθος, όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε. Τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω γω τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης. Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό. Είναι καλλιτέχνης”.

Μαρία Μποσταντζόγλου: Η κούκλα κόρη των Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννη Μποσταντζόγλου και ο ηθοποιός σύντροφός της

Η Μαρία – Θαλασσινή Μποσταντζόγλου είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο περίπου με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Το είδύλλιο ανάμεσα στα νέα παιδιά φαίνεται πως ξεκίνησε μέσα στην περίοδο της καραντίνας, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της RealNews. Οι νεαροί ηθοποιοί αν και είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου Μπιμπής

Μαρία Μποσταντζόγλου: Οι αποδράσεις με τον σύντροφό της

Η κόρη της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου επιλέγει με τον σύντροφό της να κάνουν αποδράσεις για δύο ή με παρέα και να βλέπουν ταινίες είτε στον κινηματογράφο, είτε σε σπίτια φίλων τους.

Υπενθυμίζουμε πως η 25χρονη Θαλασσινή, αν και ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ερχομός του νέου έτους θα βρει το νέο ζευγάρι να κάνει σχέδια για το μέλλον, εστιάζοντας και οι δύο στα επαγγελματικά τους.

Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Πηγή

About Post Author