Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα της Αθηνάς Ωνάση

Μια αποκάλυψη που λίγοι μόνο γνώριζαν για την Αθηνά Ωνάση έρχεται στο φως. Κι όμως το πραγματικό της όνομα δεν είναι αυτό που όλοι ξέρουμε μιας και η ίδια το άλλαξε στο παρελθόν.

Γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985 στο Νεϊγί-συρ-Σεν στη Γαλλία. Είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Αυτά, ωστόσο, είναι λίγο πολύ γνωστά, μιας και τα αναφέρει το επίσημο βιογραφικό της…

Το πατρικό της όνομα είναι Αθηνά Ρουσσέλ, το οποίο όμως άλλαξε το 2006 σε Αθηνά Ωνάση ντε Μιράντα, μετά τον γάμο της τον Δεκέμβριο του 2005, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Η ίδια, παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η χρυσή κληρονόμος έχει τη φοβία, ότι μπορεί να γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης ή απαγωγής. Εδώ και αρκετούς μήνες, η τελευταία επιζήσασα της δυναστείας των Ωνάσηδων, έχει μετακομίσει στο Φάλκενσβααρτ της Ολλανδίας, όπου διαθέτει μια πολυτελή φάρμα με στίβο για τα άλογά της.

Όσο για το πραγματικό της όνομα; Η Αθηνά Ωνάση έχει βαφτιστεί για την ακρίβεια Αθηνά Ελένη Ρουσσέλ! Από πού πήρε το όνομά της ωστόσο; Από την μητέρα του προγόνου της, Σωκράτη Ωνάση!

Πηγή: youweekly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours