Τέσσερα είναι τα ζώδια τα οποία θα προχωρήσουν παρακάτω μέσα σε μόλις λίγες μέρες αφότου χώρισαν. Ενδεχομένως να κάνουν σα να μην έγινε και κάτι.

Πάντως όταν είναι σε σχέση τα συγκεκριμένα ζώδια δεν τη βλεπουν ως κάτι το αστείο. Για αυτά η σχέση είναι μια «συνθήκη» σοβαρότατη!

Κριός

Έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί και μέσα σε αυτά είναι πρώτιστα η δική του ζωή. Πάντα τον συντροφεύει η σκέψη του πώς να ανελιχθεί κοινωνικά και οικονομικά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στρέφεται αυτομάτως στην εργασία και σε χόμπι. Δεν του αρέσει να «κολλάει» επειδή σκέφτεται εγωιστικά. Αν του αξίζει κάτι καλύτερο το ξέρει ο ίδιος καλύτερα.

Λέων

Προχωράει γρήγορα παρακάτω, γιατί είναι της φιλοσοφίας ότι αν κάτι δε δούλεψε σωστά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το σκέφτεται. Για τον Λέοντα δεν υπάρχουν σενάρια what if.

Και μόνο που η παρούσα κατάσταση δείχνει χωρισμό, για αυτόν το θέμα είναι απλά ασχέτου ανάλυσης. Έχει άλλα θέματα να ασχοληθεί, όπως το φλερτ, η εικόνα του εαυτού του κλπ.

Καρκίνος

Όσο ευαίσθητος και ρομαντικός να είναι, αν χωρίσει, χωρίζει περήφανα. Είτε χωρίσει ο ίδιος, είτε τον χωρίσουν, ο Καρκίνος έχει μια τάση να θυμάται πολύ καλά. Όταν λοιπόν ο άλλος δεν έχει εκτιμήσει αυτά που του έχει προσφέρει εκείνος, τότε έρχεται ο εγωισμός του στην υπόθεση.

Κι αν ο εγωισμός του Καρκίνου βγει προς τα έξω, δεν του αλλάζεις ποτέ αυτό που σκέφτεται και νιώθει. Θα φλερτάρει άμεσα και μάλιστα με πολύ κόσμο.

Υδροχόος

Είναι το ζώδιο που δεν περιμένεις ότι θα είναι ρομαντικό και συναισθηματικό. Κι όμως, αν έχει σχέση τα δίνει όλα και όχι τα μισά. Αυτό είναι κιόλας μια απάντηση στο γιατί προχωράει τόσο γρήγορα.

Επειδή ακριβώς έχει προσφέρει σχεδόν τα πάντα στο άλλο άτομο, ο χωρισμός συνεπάγεται για αυτόν «προδοσία». Έτσι σκέφτεται τελείως εγωιστικά και δεν ασχολείται καν.

Πηγή:in.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours