Πολύ άτυχος και μάλλον απρόσεκτος είναι ο διάσημος Βρετανός παραγωγός και κριτής talent shows, αφού έπαθε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

 Ο 60χρονος γνωστός παραγωγός, εμπνευστής και κριτής του X-Factor έπεσε από το νέο ηλεκτρικό του ποδήλατο, στο σπίτι του. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει την πλάτη του!

Ο Cowell μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε εγχείρηση.

Ο Simon Cowell αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση έξι ωρών αφού έσπασε την πλάτη του.

Ο 60χρονος αστέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το Σάββατο (08.08.20) αφού έπεσε από το νέο ηλεκτρικό ποδήλατό του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και τώρα έχει αναδυθεί από μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, αλλά θα χρειαστεί μερικούς μήνες για να ανακάμψει πλήρως.

Μια πηγή είπε στη σελίδα Six της New York Post: «Ήταν μια μακρά χειρουργική επέμβαση, έπρεπε να συντήξουν τα κόκαλά του και να εμφυτεύσουν μια ράβδο. Αλλά ευτυχώς θα είναι εντάξει και θα έχει λίγους μήνες ανάρρωσης».

Οι εκπρόσωποι του Simon επιβεβαίωσαν προηγουμένως ότι είχε σπάσει την πλάτη το φθινόπωρο.

Ένας εκπρόσωπος είπε το Σάββατο: “Ο Simon έχει σπάσει την πλάτη του και θα κάνει χειρουργική επέμβαση σήμερα το απόγευμα.

“Ο Simon είχε πτώση από το ποδήλατό του το Σάββατο το απόγευμα ενώ δοκιμάζει το νέο του ηλεκτρικό ποδήλατο στην αυλή του σπιτιού του στο Malibu με την οικογένειά του. Είναι υπό παρακολούθηση και είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια.”

Εν τω μεταξύ, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο Simon – ο οποίος έχει τον γιο Eric, έξι ετών, με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Lauren Silverman – σχεδιάζει να πουλήσει το αρχοντικό του στο Λος Άντζελες.

Ένας εσωτερικός είπε πρόσφατα: “Ο Simon αγαπά απολύτως αυτό το σπίτι και για λίγο ήταν το σπίτι των ονείρων του.

“Αλλά έχει και πάρα πολλές αναμνήσεις από το showbiz – τώρα που έχει έναν γιο και έναν μακροχρόνιο σύντροφο, θέλει να ζήσει μια απλούστερη ζωή και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις που δεν περιστρέφονται γύρω από το rock n ‘roll, την τηλεόραση ή τα πάρτι.

«Είναι καλά, βρίσκεται υπό παρακολούθηση και στα καλύτερα χέρια. Έσπασε την πλάτη του και υποβάλλεται σε εγχείρηση απόψε» ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα δεν πρόκειται για το πρώτο ατύχημα του Cowel, καθώς το 2017 έπεσε από τις σκάλες του τότε σπιτιού του στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια, ο Cowell έχει πετύχει μια θεαματική απώλεια κιλών, καθώς έχει υιοθετήσει πλέον μια χορτοφαγική δίαιτα και κάνει καθημερινά γυμναστική.

Ο ίδιος μέσω social media, ευχαρίστησε τους φαν του για το ενδιαφέρον τους και τις ευχές για περαστικά.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours