Άκης Πετρετζίκης: Πώς απάντησε στη Μπαρμπαρίγου για την «αντιγραφή»

Με χιουμοριστική διάθεση αποφάσισε να απαντήσει ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτηση που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου περί αντιγραφής της γαλατόπιτάς της…

Συγκεκριμένα, η γνωστή μαγείρισσα έκανε λόγο για αντιγραφή μιας συνταγής στην οποία η ίδια είχε δώσει το όνομα «γαλατόπιτα Μάνης».

«Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να τη φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς. Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης.

Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς.»  έγραψε μεταξύ άλλων η Αργυρώ σε ανάρτησή της, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε κάποιον συγκεκριμένα.

 

Ο Άκης Πετρετζίκης που πρόσφατα είχε παρουσιάσει στο κοινό μια γαλατόπιτα, θέλησε να απαντήσει σχετικά.

 «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… Τip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα» έγραψε σε story του, όπου ο ίδιος απεικονίζεται σε έναν πίνακα τέχνης, επιλέγοντας, προφανώς να ρίξει τους τόνους και να μη δώσει συνέχεια.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours