Χείμαρρος για τους… διπλοθεσίτες η Βάνα Μπάρμπα – Τι είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη (vid)

Στην τοποθέτηση που είχε κάνει προ ημερών για τους “διπλοθεσίτες” επιμένει η Βάνα Μπάρμπα η οποία μιλώντας στο “Πρωινό” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Αλέξη Γεωργούλη, υπορτηρίζοντας ότι εφόσον πληρώνεται από την ευρωβουλή, θα μπορούσε να παραχωρήσει τη θέση του στο show που συμμετέχει ως κριτής σε κάποιον άλλο ηθοποιό που δεν εργάζεται.

“Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους.

Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον. Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση”, είπε μεταξύ άλλων.

https://youtu.be/KAYy38Iu9Uk

About Post Author

+ There are no comments

Add yours