Το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Britney Spears αποκάλυψε τον πιο κρυφό της φόβο

Φαίνεται πως η ιστορία της Britney Spears ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο, αφού είναι από τα ελάχιστα pop είδωλα των δεκαετιών 1990-2000 που απασχολεί ακόμα τη διεθνή κοινή γνώμη.

Πρόσφατα, είδε το φως της δημοσιότητας η διαμάχη με τον ίδιο της τον πατέρα, από την οποία βγήκε νικίτρια καθώς απαλλάχθηκε από την υποχρεωτική κηδεμονία του. Παράλληλα, η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και έπειτα από μια μικρή παύση στο Instagram, το οποίο είναι μάλλον το αγαπημένο της μέσο, επέστρεψε δυναμικά δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες της με χορό και αποκαλυπτική αμφίεση.

Το Netflix είχε ανακοινώσει πως θα κάνει ένα ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή της pop star, το οποίο θα προβληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα πριν από την πιο κρίσιμη ενδεχομένως ακροαματική διαδικασία για την τραγουδίστρια, στην δίκη εναντίον του πατέρα της. Με τίτλο “Britney vs Spears”, το φιλμ εστιάζει στην διαμάχη με τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί, μεταξύ άλλων για κατάχρηση, θέτοντας ερωτήματα για την υποτιθέμενη αναγκαιότητα αυτού του εξαιρετικά σπάνιου νομικού διακανονισμού. Αναμένεται η αποκάλυψη σοκαριστικών πληροφοριών μέσα από ηχητικά μηνύματα και έγγραφα, που θα μας μεταφέρουν πιο βαθιά στην ιστορία που δεν γνωρίζαμε για χρόνια.

Το πρώτο teaser διαρκεί 18 δευτερόλεπτα και αποτελείται από ένα και μόνο ηχητικό απόσπασμα, από την 21η Ιανουαρίου του 2009. Η Britney Spears τηλεφωνεί σε ένα δικήγορο για να επιβεβαιώσει την αρχή του τέλους της κηδεμονίας της.

Το φιλμ γυριζόταν για περισσότερο από έναν χρόνο και ήδη από το τρέιλερ αφήνονται αιχμές για «προσωπικά συμφέροντα» του πατέρα και των δικηγόρων.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην τραγουδίστρια, η ίδια δεν στηρίζει απόλυτα αυτή την τηλεταινία και έχει δηλώσει πως δεν θα την παρακολουθήσει. «Έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ πολλά από τα κομμάτια του της προκαλούν έντονα συναισθήματα», αναφέρει η πηγή. Μάλιστα, έγινε γνωστό πώς έχει δει κάποιο απόσπασμα το οποίο τη φόρτισε πολύ ψυχολογικά.

Πηγή:marieclaire.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours