Τα αγαπημένα παντελόνια του Κάνιε Γουέστ κοστίζουν λιγότερο από 30 δολάρια!

Μας έχει παραξενέψει πάρα πολλές φορές με τις στυλιστικές του επιλογές, ωστόσο ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει πολλούς πιστούς οπαδούς εκεί έξω και ότι και να επιλέξει να φορέσει γίνεται αμέσως τάση.

Ο ταλαντούχος ράπερ και επιχειρηματίας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει επικριθεί πάρα πολλές φορές για τις απόψεις του, έχει ένα μοναδικό στυλ και μας έχει αποδείξει ότι έχει μια εντελώς διαφορετική οπτική όσον αφορά την μόδα.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι έχει μια μεγάλη αγάπη για τα ρούχα που μοιάζουν με στολές εργασίας, και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να φορά παντελόνια ή ακόμα και jacket από σκληρά υφάσματα σε απλή γραμμή. Mάλιστα πολλά από αυτά είναι αρκετά φθηνά και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να αποκτήσει, όπως για παράδειγμα το jacket Dickies που φορούσε στο περσινό Met Gala, του οποίου η αξία είναι 40 δολάρια.

Αυτό βέβαια που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Κάνιε τρέφει μια μεγάλη αγάπη για μια αμερικάνικη μάρκα, η οποία δεν είναι δημοφιλής. Μιλάμε για την Key Work Wear, μια εταιρεία 122 ετών από το Ουινσκόνσιν. Ο Κάνιε έχει αρκετά παντελόνια της εν λόγω εταιρείας στην ντουλάπα του, και σε αντίθεση με τα ρούχα που σχεδιάζει ο ίδιος, είναι προσιτά στον καθένα, καθώς κοστίζουν κάτω από 30 δολάρια.

Key Work Wear premium relaxed fit dungaree

Key Work Wear premium duck dungaree

Key Work Wear premium duck dungaree

Πηγή:perpetual.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours