Σύζυγος ηθοποιού τον έκανε ρεζίλι: «Πρέπει να είσαι κακός άνθρωπος για να κερατώνεις στην καραντίνα»

Η καραντίνα ήταν δύσκολη για όλα τα ζευγάρια. Η καραντίνα χώρισε πολλούς, έφερε ένα βήμα από το διαζύγιο άλλους και κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν ρεζίλι παγκοσμίως.

Ένα διάσημο ζευγάρι, έφτασε στο σημείο να κάνει γνωστές τις απιστίες του συζύγου, ο οποίος αποδείχτηκε άπιστος και εν μέσω covid19 και lockdown.

Η σύζυγός του δεν δείλιασε μάλιστα να μιλήσει δημόσια για τις απιστίες του, κάνοντάς τον το λιγότερο ρεζίλι.

Το ζευγάρι μοιράζεται την επιμέλεια του 7χρονου γιου του και έχει ήδη πάρει διαζύγιο τον Ιανουάριο του 2014, ενώ ο γάμος είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2012.

Μετά από προσπάθειες, οι δύο πάλαι ποτέ σύζυγοι αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στον δεσμό και να είναι ξανά μαζί στην καραντίνα. Έλα όμως που ο 48χρονος ήταν λίγο άτακτος και βρήκε χρόνο παρά την καραντίνα να κερατώσει την καλή του, η οποία έγραψε δημόσια:

«Οι πρώην είναι πρώην, το να έχεις αποκτήσει παιδί με κάποιον σε κάνει να τον συγχωρείς ενώ δεν θα το έκανες, νομίζεις ότι είναι καλύτερο απ’ ότι δείχνει. Αλλά πρέπει να είσαι σκατάνθρωπος για να απατάς τον σύντροφό σου, λάθος τον πρώην σου- στη μέση μια πανδημίας. Και ναι, το λέω δημόσια γιατί πολλές γυναίκες αποδέχονται περισσότερα από όσα αξίζουν και ο γιος μου αξίζει καλύτερα από αυτό. Σε ευχαριστώ πρώην μου που μου θύμισες γιατί σε παράτησα την πρώτη φορά, μην είστε χαζές να πιστεύετε, να ελπίζετε πως οι άνθρωποι αλλάζουν».

Μιλάμε για τον Χολιγουντιανό αστέρα Josh Lucas και την συγγραφέα πρώην του Jessica Ciencin Henriquez.

Μιλάμε για τον Χολιγουντιανό αστέρα Josh Lucas και την συγγραφέα πρώην του Jessica Ciencin Henriquez.

 

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού επιμένει πως δεν υπήρχε επανασύνδεση, πως απλά υπάρχει κοινή κηδεμονία του 7χρονου σήμερα Noah και πως μένουν και οι δύο στην Καλιφόρνια για να είναι κοντά στον γιο τους.

Πηγή:queen.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours