Στα δικαστήρια οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη τον Σεπτέμβριο για την περιουσία που τους άφησε – Οι κακές σχέσεις και τα εξώδικα (video)

Δικαστικός πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου για την περιουσία που τους άφησε η μητέρα τους.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποποιήθηκε την περιουσία αφήνοντας στις κόρες της ηθοποιού να πάρουν ότι τους άφησε. Αποδέχτηκαν την κληρονομιά και επειδή υπήρχαν κάποια χρέη αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη.

Στη συνέχεια η Μάρθα Κουτουμάνου δεν δίνει τα νέα κλειδιά του σπιτιού σε κανέναν γιατί μέσα υπάρχουν μόνο τα προσωπικά της αντικείμενα και ότι έχει πέσει θύμα κλοπής όπως αναφέρειδημοσίευμα της εφημερίδας πρώτο θέμα.

.

Και διαμηνύει στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου».

Από την άλλη πλευρά Μαρία – Ελένη δεν το δέχτηκε και ξεκίνησε η ανταλλαγή  εξωδίκων δίνοντας ραντεβού στα δικαστήρια τον Σεπτέμβριο.

https://youtu.be/AdcmEAaHyTg

About Post Author

+ There are no comments

Add yours