Ο… Δούκας Σεβαστός, κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης έβαλε τον γιο του στην αγκαλιά του και τον ξενάγησε στο Διαφάνι, το χωριό όπου γυρίζονται οι «Αγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης πόσταρε φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο instagram να ποζάρει με τον γιο του και έγραψε: «Μπαμπάς και γιος στο σπίτι της Λενιώς! (κάνει και ρίμα …)».

Μιλώντας σε παλιότερη συνέντευξή του για τη σχέστη του με τα παιδιά του, ο Λεωνίδας Κακούρης είχε πει τα εξής: «Έχω μια φίλη, η οποία κάποια στιγμή μου είχε πει “για εσένα θα είναι εύκολο να επιβληθείς στα παιδιά σου, γιατί μια φωνή να βάλεις θα στέκονται σούζα” Σε πληροφορώ ότι δεν έχω υψώσει ποτέ τον τόνο της φωνής μου στα παιδιά μου. Είναι κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.

Δεν είμαι καλός στα μαγειρέματα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να υπάρχουν σεβασμός και αγάπη. Και όχι στα λόγια, αλλά έμπρακτα. Ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά, είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μην το αφήνεις στο υπόγειο να μουχλιάζει, αλλά να το ανεβάζεις στη ταράτσα για να το βλέπει ο ήλιος και να το λύνεις.»

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours