Κορωνοϊός: Το Χόλυγουντ σε καραντίνα – Τα μηνύματα των σταρ από την απομόνωση

Από την Τέιλορ Σουίφτ ως την Lady Gaga, οι σταρ κλείστηκαν στα σπίτια τους μέχρι νεωτέρας

Ούτε το Χόλυγουντ δεν απέφυγε τις συνέπειες του κορωνοϊού. Μετά από τα πρώτα διαγνωσμένα «θύματα», τον Τομ Χανκς και την γυναίκα του, Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι βγήκαν από το νοσοκομείο και  τώρα αναρρώνουν σε απομόνωση στην Αυστραλία, την Όλγκα Κουριλένκο, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της στο Λονδίνο, και ο Ίντρις Έλμπα ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ο σταρ και η σύζυγός του Σαμπρίνα παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους, αφού δεν έχουν μέχρι στιγμής παρουσιάσει συμπτώματα.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο σταρ λέει για την κατάσταση της υγεία του: «Νιώθω Ο.Κ., δεν έχω παρουσιάσει έως τώρα συμπτώματα αλλά είναι σε απομόνωση από τότε που ανακάλυψα ότι είχα εκτεθεί στον ιό». Και δίνει τις δικές του συμβουλές: «Μείνετε σπίτι και γίνετε πραγματιστές. Μην πανικοβάλλεστε.»

Όμως θετική στον ιό βρέθηκε και η Ρέιτσελ Μάθιους («Frozen»).

Άλλες –και άλλοι- κλειδαμπαρώθηκαν στα σπίτια τους προληπτικά.
Αρχής γενομένης από την Τέιλορ Σουίφτ. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της γάτας της, Μέρεντιθ, στην οποία, προφανώς, δεν αρέσουν τα πολλά σούρτα φέρτα, και κλείστηκε στους τέσσερις τοίχους μαζί με το αγαπημένο της τετράποδο. Ιδού η σχετική ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/B9z2cR_Dotx/?utm_source=ig_web_copy_link

Ανάλογα έπραξε και η Lady Gaga. Η σταρ δηλώνει ότι, μέχρι να περάσει το «κακό», θα παραμείνει σπίτι της, παρέα με τα αγαπημένα της μπουλντόγκ. Σημειώνει: «Μίλησα με μερικούς γιατρούς και άλλους επιστήμονες. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όμως η καραντίνα είναι ό,τι πιο ευγενές και υγιεινό μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Και να μην συναντάμε ανθρώπους άνω των 65 ή να βρισκόμαστε σε ομάδες. Θα ήθελα να δω τους γονείς μου και τους παππούδες μου αλλά δεν είναι ασφαλές σε περίπτωση που κουβαλάω τον ιό».

https://www.instagram.com/p/B9u3HXNlSAv/?utm_source=ig_web_copy_link

Αλλά και η Μάιλι Σάιρους, που δεν μας συνηθίζει σε τέτοιε ευαισθησίες, αποφάσισε να σοβαρευτεί και απευθύνει έκκληση στους followers της να μην στοκάρουν μεγάλες ποσότητες αγαθών στα σπίτια τους, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο τεχνητές ελλείψεις, και να κρατούν τις αποστάσεις τους.

https://www.instagram.com/p/B9u6xGUp-sd/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:newpost.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours