Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η διάσταση ενός χρόνου έφερε τον χωρισμό

“Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα, μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον” δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε στη showbiz ο χωρισμός που ανακοίνωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, πριν από λίγες ημέρες, ύστερα από δέκα χρ4όνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά. Την 9χρονη Αέλια και τον 4 ετών Αρίωνα.

Η επιβεβαίωση της έντονης φημολογίας περί χωρισμού του ζευγαριού ήρθε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, η οποία και ανακοίνωσε την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real life, η πραγματική αιτία του χωρισμού για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη φέρεται να είναι ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και περίπου έναν χρόνο. Κι ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή εστία, αρκετά βράδια ο ηθοποιός φέρεται να διανυκτέρευε στον πολυχώρο Modus Vivendi που διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του.

«Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα, μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης στη Real life. Την ίδια ακριβώς στάση κράτησε και η Κατερίνα Καραβάτου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση, πέραν της ανακοίνωσης»,

Οι δύο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια την απόφαση του χωρισμού τους, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενώ κανείς από τους δυο δεν είχε προκαλέσει εντάσεις στο παρασκήνιο της καθημερινής εκπομπής που παρουσίαζαν μαζί. Πρώην συνεργάτες τους κάνουν λόγο για δυο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους, που δεν έδιναν δικαιώματα για σχόλια, ακόμη κι αν αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στην προσωπική τους ζωή. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο ανθρώπους με έντονη την αίσθηση του χιούμορ, το οποίο πολλές φορές λειτουργούσε λυτρωτικά.

Πηγή:zappit.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours