Η πρώτη ανακοίνωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και η νέα καταγγελία εις βάρος του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε την πρώτη δήλωση, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn και την υπόθεση για την οποία κατηγορείται, ενώ παράλληλα στα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκε μία άλλη καταγγελία. Απ’ ό,τι φαίνεται η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου τώρα ξεκινά.

Το τελευταίο 24ωρο επικρατεί χαμός από την είδηση ότι ο παρουσιαστής, που συμμετείχε στο πάνελ των Ράδιο Αρβύλα, κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για την απομάκρυνση του κατηγορουμένου από την εκπομπή.

Η ανακοίνωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου:

“Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής:

Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα”.

Νέα καταγγελία εις βάρος του παρουσιαστή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όμως, οι καταγγελίες φαίνεται πως δεν έχουν τέλος.

Η τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDYST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή, καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Διάβασε εδώ την καταγγελία της:

Δες εδώ το βίντεο με τους Ράδιο Αρβύλα:

Πηγή:ipop.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours