Εύβοια: Στις στάχτες το σπίτι του Κώστα Χατζή στο Καστρί

Εικόνες θλίψης για την περιουσία που ο Κώστας Χατζής είχε στην Εύβοια.

Την περιουσία του, το σπιτικό του, τους κόπους μιας ζωής είδε τις τελευταίες ώρες ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Χατζής να γίνονται στάχτη στο Καστρί Ευβοίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής «Alpha Παντού», δεν είναι λίγα τα καμμένα σπίτια στην περιοχή και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Στην  περιοχή υπάρχουν, σήμερα, παντού στάχτες. «Αυτό γίνεται από χθες Κυριακή. Δεν μπορεί κάποιος να καθίσει εδώ, να φάει κάτι.

Πέφτουν στάχτες παντού. Στα καθίσματα, στα τραπέζια. Οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί, τα ενοικιαζόμενα έχουν αδειάσει και πάνω στα αυτοκίνητα υπάρχουν παντού στάχτες» τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha.

Παράλληλα, στις εικόνες που προβλήθηκαν στο «Alpha Παντού», είδαμε τις μαύρες εικόνες που σήμερα αντικατοπρίζουν την οικία που είχε δημιουργήσει ο Κώστας Χατζής.

https://youtu.be/Qd3yIqqlPzE

«Το σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours