Αθηνά Χρυσαντίδου – Δώρος Παναγίδης: Χώρισαν και η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του Power of Love. Το ζευγάρι, αν και θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη, αποφάσισε να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το ριάλιτι της αγάπης και να ζήσουν τον έρωτά τους στην πραγματική ζωή. Οι δυο τους παρέμειναν  αχώριστοι για αρκετό καιρό, ενώ έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Ωστόσο, προς έκπληξη πολλών, πριν λίγα λεπτά, η Αθηνά ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δώρο. Και, μάλιστα, το έκανε μέσα από τα InstaStories, μιας και διατηρεί έναν πολύ «δυνατό» λογαριασμό, με 123 χιλιάδες followers, που την στηρίζουν σε κάθε ό,τι κάνει.

Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου».

Αναμένουμε, λοιπόν, κάποια ανάρτηση και από τον Δώρο τώρα!

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours