Μους λάιμ

10 λεπτά

Χρόνος Προετοιμασίας

10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος

10

Μερίδες

Υλικά

1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
250 γρ γάλα
450 γρ λευκή σοκολάτα
10 γρ. ζελατίνη
500 γρ κρέμα γάλακτος (35%)
4 λάιμ

Μέθοδος Εκτέλεσης

1, Βάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για να μαλακώσει και σπάμε τη λευκή σοκολάτα σε μικρά κομμάτια.

2. Βράζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά έως ώρου βράσει και αδειάζουμε στη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Πρσθέτουμε τις ζελατίνες και το ξύσμα των λάιμ.

3. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ ώσπου να γινει ημίρρευστη σαντιγί και ομοιογενοποιούμε τα μείγματα.

4. Σπάμε τα μπισκότα πτι μπερ σε μεγάλα κομμάτια και τα μοιράζουμε σε ποτήρια. Από πάνω ρίχνουμε τη μους και γαρνίρουμε με κομμάτια μπισκότου και μια φέτα λάιμ.

About Post Author